Ούτε γκολ "τρώει" ο ΠΑΟΚ που έκανε το 5 στα 5!

Άνετος στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ, επικράτησε του ΑΟΚ με 3-0, διευρύνοντας το αήττητο σερί του στις πέντε νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ. Σκόραραν ξανά Μάτος, Κάμπος. Το τρίτο γκολ ο Πέλκας, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αρνείται να νικηθεί δικαιώνοντας τον προπονητή του που τον επέλεξε.

Ούτε γκολ "τρώει" ο ΠΑΟΚ που έκανε το 5 στα 5!

Πέμπτο συνεχόμενο ματς στην Super League Σουρωτή με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει και να μην δέχεται γκολ ούτε από την Κέρκυρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα πέρασαν... αέρα από την Κέρκυρα, επικρατώντας των Φαιάκων με 3-0 χάρη στα γκολ των Μάτος, Κάμπος και Πέλκα.

Μάτος και Κάμπος, πάντως, πάνε με... σπασμένα τα φρένα αφού είχαν σκοράρει και στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας τους στην Τούμπα κόντρα στον Λεβαδειακό (5-0). Ο Τζάλμα, μάλιστα, απέναντι στους Βοιωτούς βρήκε δίχτυα δις. Κι όλα αυτά την ώρα που το όνομά του φιγουράρει στη μεταγραφική λίστα τουρκικών ομάδων.

Όσον αφορά τον Λέο Μάτος, ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας γράφει τη δική του ιστορία, έχοντας βρει δίχτυα φέτος 7 φορές σε 23 συμμετοχές. Καθόλου άσχημα για αμυντικό...

Ένα άλλο ενδιαφέρον στατιστικό του ΑΟΚ - ΠΑΟΚ είναι φυσικά το σερί του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο Αθηναίος γκολκίπερ πήρε τη θέση του βασικού από την 13η αγωνιστική και από τότε η ομάδα του όχι μόνο δεν χάνει αλλά δεν δέχεται γκολ.

Συνολικά, ο Πασχαλάκης, μαζί με το Κύπελλο δεν έχει κάνει την... πικρή βόλτα για να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του σε επτά αναμετρήσεις, δηλαδή σε όσες έχει αρχίσει στο βασικό σχήμα.

Επόμενη "μάχη" για τους Θεσσαλονικείς στην Τούμπα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, ενώ ο ΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να φιλοξενηθεί στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

ΑΟΚ (Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Ντιόγκο, Μπάουμαν (Ρόλε 63'), Γεωργίου, Κόντος (Γεωργακόπουλος 76'), Ζορμπάς, Μυτίδης (Τουράμ 59')

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός (Μακ 59'), Κάμπος (Μπίσεσβαρ 79'), Κουλούρης (Πρίγιοβιτς 59')

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK