Οριστική διακοπή στο Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός λόγω... Θησέα και Ευαγγέλου

Η κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα "χτύπησε" και το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, με τον διαιτητή Ευαγγέλου να διακόπτει την αναμέτρηση, αφού πρώτα τους... ταλαιπώρησε όλους για περίπου 10 λεπτά.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγο ο "Θησέας", η κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα και λίγο ο διαιτητής Ευαγγέλου... ταλαιπώρησαν τους παίκτες του Λεβαδειακού και του Παναθηναϊκού μέχρι που τελικά αποφασίστηκε να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι και να συνεχιστεί την Κυριακή (14/1) στις 19.30 το απόγευμα. Πώς φτάσαμε όμως σε αυτό το σημείο;

Όλοι πάνω κάτω είχαν καταλάβει από πολύ νωρίτερα πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να διεξαχθεί η αναμέτρηση με τέτοια βροχή στη Λιβαδειά. Το γήπεδο μάλιστα είχε γίνει... λίμνη. Παρόλα αυτά, αν και έβρεχε ασταμάτητα για μιάμιση ώρα προτού ξεκινήσει το ματς, ο διαιτητής Ευαγγέλου έκρινε πως το ματς πρέπει να ξεκινήσει, παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων των δύο ομάδων.

Μπάλα παίχτηκε για περίπου δέκα λεπτά (αν μπορούμε να πούμε πως αυτό που βλέπαμε ήταν ποδόσφαιρο), ώσπου ο διαιτητής ξανακάλεσε τους παίκτες των δύο ομάδων και τους έστειλε στα αποδυτήρια. Λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, κι αυτός θα συνεχιστεί την Κυριακή από το 10ο λεπτό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης):Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Δώνης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό):Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Ζοάο Φαβάρο, Αντιλεού, Μητρόπουλος, Ομπιόρα, Σουμπίνιο, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK