Ακρως τρελό και ελληνικό ματς στους Ζωσιμάδες!

Σ' ένα από τα καλύτερα εφετινά ματς, ΠΑΣ και Ατρόμητος δεν νίκησαν έστω και αν πέτυχαν από δύο γκολ ο καθένας (2-2). Οι συγκινήσεις στο τελευταίο τρίλεπτο έδιναν και έπαιρναν.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κανείς από τους δύο αντιπάλους δεν νίκησε, και οι δύο άξιζαν από την πλευρά τους το τρίποντο αλλά αμφότεροι έφυγαν πικραμένοι. Τέτοια συναισθήματα κύριοι μόνο στον αθλητισμό.

Γιατί μπορούσε να νικήσει ο Ατρόμητος; Συνολικά ήταν καλύτερος και πιο πιεστικός, έφτιαξε πιο καθαρές ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ στο 70' με το πέναλτι του Ντάουντα και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το 87'. Οντως, θα μπορούσε το τρίποντο!

Γιατί μπορούσε να νικήσει ο ΠΑΣ; Διότι γύρισε το ματς άμεσα με δύο γκολ στο 87' (Κόντε) και στο 89' (Μπετρά) ρίχνοντας τον αντίπαλο στο καναβάτσο στο πιο κρίσιμο, χρονικά, σημείο εκεί όπου δεν υπήρχε, θεωρητικά, περιθώριο απάντησης!

Τι έγινε όμως και τελικά το ματς έληξε ισόπαλο; Χρειάστηκε ο Γιαννίκογλου να κάνει την γκάφα της ζωής του στο 91 και να σπρώξει την μπάλα ο Καρασαλίδης στα δίχτυα. Κάπως έτσι συμπληρώθηκε το πιο εκρηκτικό τετράλεπτο στην εφετινή Superleague.

Κερασάκι; Τα δύο δοκάρια που είχαν οι δύο ομάδες, με Κόντε και Ντάουντα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ: Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (54’ Σολτάνι), Αποστολόπουλος, Βιντάλ (79’ Μπετρά), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (63’ Χαλκιαδάκης), Κόντε

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιντες (82’ Καρασαλίδης), Μάντσον, Ντάουντα (81’ Βασιλείου), Ντιγκινί, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης

News 24/7

24MEDIA NETWORK