Μαζί με 2 μεταγραφές ήρθε και η... τριάρα!

Ο Άρης επανήλθε εντυπωσιακά στη μεγάλη κατηγορία, επικρατώντας στην πρεμιέρα της Λαμίας με 3-0. Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, πίεσαν τους γηπεδούχους και δίκαια πανηγυρίζουν το "τρίποντο".

Μαζί με 2 μεταγραφές ήρθε και η... τριάρα!

Ένα χαλαρό βράδυ πέρασε στην έδρα της Λαμίας ο Άρης που επέστρεψε δυναμικά στην Σούπερ Λιγκ, κερδίζοντας με 3-0!

Οι Θεσσαλονικείς του Πάκο Ερέρα ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους...

Ο Άρης, λοιπόν, παρότι πίεσε από νωρίς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53' με τον Ντιγκινί. Τα άλλα δύο τέρματα ήρθαν στο 70' και το 78' από τους Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα αντίστοιχα.

Και πριν το παιχνίδι, πάντως, η μέρα είχε αρχίσει εξαιρετικά για τον Άρη, αφού ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Καρυπίδης ανακοίνωσε διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" με τους Σιώπη και Μαρτίνες.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Επστάιν (60'Τσούκαλος), Ασίγκμπα (73'Οσμάν), Αντέτζο, Δημούτσος, Μπερτόλιο (46'Καραγκούνης), Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Μπαράλες

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα, Ντιγκινί (73' Ναζλίδης), Γκαρσία, Βαλεριάνος, Μπρούνο Γκάμα (84'Ιντζόγλου), Γιουνές, Ματίγια (67'Κολάσο), Τζανακάκης, Βέλεθ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK