Γενέθλια, αλλά χωρίς... πάρτι ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, βρήκε και έναν πολύ καλό Κυριακίδη μπροστά του, γεγονός που τον ανάγκασε να μοιραστεί τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο (0-0). Έσωσε ο Βλαχοδήμος την ομάδα του Ουζουνίδη από σίγουρα γκολ.

Γενέθλια, αλλά χωρίς... πάρτι ο Παναθηναϊκός!

Πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, διάθεση, φρεσκάδα, αλλά όπως είναι λογικό... μηδέν αυτοματισμοί. Οι "πράσινοι" του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Παναιτωλικό και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τελικό 0-0 στη Λεωφόρο.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι, αλλά γκολ δεν έβρισκε καθώς... χανόταν στην τελική πασά, ενώ όταν έβγαινε μπροστά με αξιώσεις συναντούσε και τον σταθερό Κυριακίδη που κράτησε το μηδέν για τον Παναιτωλικό.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ

"Κέρβερος" στα καθήκοντά του και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο πορτιέρε του Παναθηναϊκού έσωσε την ομάδα του από βέβαια γκολ που στέρησαν την ευκαιρία από τα "Καναρίνια" να... κλέψουν το παιχνίδι στις αντεπιθέσεις.

Το ίδιο και ο Κυριακίδης, όπως, αναφέραμε παραπάνω που βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει ο Παναιτωλικός τον βαθμό, κυρίως στη φάση που ο Μυστακίδης έπιασε το γυριστό και ο Έλληνας τερματοφύλακας το έβγαλε...

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ

Ο Παναιτωλικός με τον Δέλλα στον πάγκο, δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Βάζει τη μπάλα κάτω, κάνει παιχνίδι, ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Οι φιλοξενούμενοι πέρα από τον εξαιρετικό Βλαχοδήμο που τους έβαλε δύσκολα, παρουσίασαν κενά στην ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό που απαιτείται για να γίνει γκολ η κρίσιμη φάση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης (71'Κουλιμπαλί), Κουρμπέλης (46' Μυστακίδης), Κάτσε, Λουντ, Αλτμαν (79' Μπουζούκης), Δώνης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Περέιρα, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Βασιλούδης (88'Χαντάκιας), Ντίας, Κλέσιο (79'Γουίλιαν), Ρόσα (93'Νταλακούρας), Μόραρ.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK