Ο "μασκοφόρος" και ο "εκτελεστής" του ΠΑΟΚ "σκότωσαν" τον ΠΑΣ

Με τον Πέλκα να ανοίγει το σκορ (με γκολ οφσάιντ) και τον Πρίγιοβιτς να τελειώνει την... δουλειά με δύο τέρματα στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ πήρε ένα ακόμη διπλό, αυτή τη φορά στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ με σκορ 3-1. Μείωσε για τους γηπεδούχους ο Κόντε.

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Πέλκας επέστρεψε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, φόρεσε ειδική προστατευτική μάσκα και ήταν ο παίκτης που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας με 3-1 στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Βέβαια, ο νεαρός άσος του Δικεφάλου ήταν εκτεθειμένος την ώρα που δέχθηκε την μπάλα, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Το γκολ μέτρησε, το ματς συνεχίστηκε, όμως πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του ΠΑΟΚ για να φωνάξει σε ένα χέρι του Μπέριου μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι να μην υποδεικνύει πέναλτι. Οι παίκτες του Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι στο ματς και είχαν στην κορυφή έναν... εκτελεστή, τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Αν ήταν μάλιστα λίγο πιο προσεκτικός ο Σέρβος θα μπορούσε να είχε πετύχει τέσσερα γκολ!

Πέτυχε όμως δύο, στο 39ο και το 45ο λεπτό και ουσιαστικά "τελείωσε" το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στα αξιοσημείωτα του δευτέρου 45λέπτου ήταν το ντεμπούτο του Αζεβέδο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το πρώτο γκολ που δέχθηκε στην καριέρα του στο Δικέφαλο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Από ποιον άλλον; Από τον Πέδρο Κόντε, τον μόνιμο σκόρερ του ΠΑΣ. Με το πέμπτο του σερί διπλό στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ μένει στην κορυφή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):Βελλίδης, Τζημόπουλος (69' Τσικάρσκι), Μπουκουβάλας, Γιάκος, Καρανίκας, Μπέριος, Βιντάλ (46' Σολτάνι), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (16' Μανθάτης), Κόντε.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Πέλκας (86' Μπίσεσβαρ), Κάμπος (65' Αζεβέντο), Μακ (79' Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK