Ένα λεπτό... έκρινε το ντέρμπι της πέμπτης θέσης

Ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό κόντρα στην Ξάνθη με τον Τσιλιανίδη, ωστόσο οι Ακρίτες μερικά δευτερόλεπτα μετά ισοφάρισαν με τον Κάστρο και το "ντέρμπι της πέμπτης" θέσης δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Ήρωας για την Ξάνθη ο Ζίβκοβιτς.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μέσα σε ένα λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη, στην αναμέτρηση μεταξύ του Αστέρα και της Ξάνθης. Ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ στο 29', ενώ ένα λεπτό αργότερα, αμέσως μετά τη σέντρα, ο Κάστρο ισοφάρισε σε 1-1.

Βέβαια, το ματς θα μπορούσε να είχε πάρει εντελώς άλλη τροπή αν οι Ακρίτες δεν είχαν κάτω από τα δοκάρια τους τον Ζίβκοβιτς. Ο κίπερ της Ξάνθης έσωσε δύο "σίγουρα" γκολ και κράτησε το σκορ. Τόσο ο Μανιάς, όσο και ο Ισνάλντο νικήθηκαν από τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος έκανε συνολικά στο παιχνίδι 8 αποκρούσεις και ήταν ο πολυτιμότερος της ομάδας του.

Οι δύο ομάδες "μάχονται" για την πέμπτη θέση, ωστόσο καμία δεν ξέφυγε και συνεχίζουν παρέα στους 28 βαθμούς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης):Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σελίν (90' Μαντιντά), Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (46' Ισνάλντο), Κυριακόπουλος (46' Καλτσάς), Τόνσο, Μανιάς.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς):Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Σβάρνας, Σιλά (57' Κασάδο), Μεχία, Καμαρά, Κίκε (73' Γέντρισεκ), Φασίδης (61' Μπρίτο), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK