Οι γκάφες βύθισαν κι άλλο την Κέρκυρα

Ο Λεβαδειακός έπαιξε όσο χρειαζόταν, οι αμυντικοί της Κέρκυρας ήταν απρόσεκτοι και οι Βοιωτοί πήραν μία πολύ εύκολη νίκη στην έδρα τους, ξεφεύγοντας δέκα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
levadeiakos panigiriki EUROKINISSI

Για την Κέρκυρα ήταν παιχνίδι - παραμονής. Για τον Λεβαδειακό μία ευκαιρία να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να πάει... χαλαρά από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα. Τελικά η ομάδα του Ανιγκό ήταν εκείνη που χαμογέλασε και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος με τον Μαρκόβσκι να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά και τον Γιαννακόπουλο να πέφτει καθυστερημένα, ενώ στο 66' ο Γιακουμάκης καθάρισε την... μπουγάδα.

Ο Επασί γέμισε, Αντζέτζο και Γρομητσάρης απλά κοιτούσαν τη μπάλα και ο Έλληνας άσος ανενόχλητος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (90' Νουάνκο), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (60' Μπελγκαζουανί), Μαρκόβσκι.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλα, Αναστασίου, Ιωάννου (58' Αντέτζο), Γρομητσάρης, Γεωργίου, Σιόντης (80' Αρτηματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (70' Παλμίδης), Ρόλε, Τουράμ.

Σκόρερ: 1-0 (49' Μαρκόβσκι), 2-0 (66' Γιακουμάκης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK