Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου νίκησε την ΑΕΛ και έγραψε ιστορία

Παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 3-0 την ΑΕΛ και ταυτόχρονα έσπασε ρεκόρ που κρατούσε εδώ και 46 ολόκληρα χρόνια! Σπουδαία εμφάνιση από Πέλκα και Βιεϊρίνια. Κάρτα στον... πάγκο είδε παίκτης των "βυσσινί".

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
varela vieirinia bisesvar paok EUROKINISSI

Χόρτασαν μπαλίτσα όσοι πήγαν στην Τούμπα (ή κάθισαν στην τηλεόραση) και είδαν το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε για ακόμα μία φορά τη δύναμη της που δεν είναι άλλη από την ομοιογένεια. Στρωτό ποδόσφαιρο, απειλή από... παντού, με τους Πέλκα, Βιεϊρίνια και Μάτος να κάνουν... πάρτι σε κέντρο και άκρα.

Μέχρι το 11ο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε απειλήσει ήδη τρεις φορές τους "βυσσινί" για να ανοίγει το σκορ τελικά στο 12ο λεπτό. Ο Βιεϊρίνια... χόρεψε την άμυνα της ΑΕΛ, έβγαλε σέντρα στο πίσω δοκάρι στον Πρίγιοβιτς και αυτός με κεφαλιά-πάσα έδωσε έτοιμο γκολ στον ολομόναχο Σάκχοφ.

Η ΑΕΛ απείλησε για μία και μοναδική φορά στο 17ο λεπτό με τον Αγκάνοβιτς, όμως ο "δικέφαλος", αν και έριξε λίγο στροφές, ήταν φανερά ανώτερος ποιοτικά. Έτσι, στο 40ο λεπτό έκανε το 2-0 με τον Βαρέλα που πανηγύρισε το τέρμα του αγκαλιά με το γιο του! Οι δυο τους μάλιστα έβαλαν τα κλάματα!

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΠΙ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο. Με χαμένη ευκαιρία από τον Πέλκα. Ο Έλληνας άσος στη συνέχεια βέβαια πήρε το... αίμα του πίσω, αφού έβγαλε τη δεύτερη του ασίστ στο ματς στο 48ο λεπτό και ο Πρίγιοβιτς με πλασέ έγραψε το τελικό 3-0.

Τρία γκολ λοιπόν για τον ΠΑΟΚ και τρεις διαφορετικοί αρχηγοί στο ματς! Το περιβραχιόνιο είχε ο Βιεϊρίνια, το πήρε ο Πέλκας και στο τέλος ο Κρέσπο. Εκτός από τη νίκη, ο "δικέφαλος" έσπασε ρεκόρ που κρατούσε για 46 χρόνια. Έφτασε τις εννέα σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (73' Αζεβέδο), Μαουρίτσιο, Σάκχοφ, Κάμπος (62' Μακ), Πέλκας (77' Κάνιας), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

ΑΕΛ (Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γιοβάνοβιτς (46' Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μασούρας, Αγκάνοβιτς (82' Χούμπτσεβ), Μιλοσάβλεβιτς, Ναζλίδης (65' Περόνε).

Σκόρερ: 1-0 (12' Σάκχοφ), 2-0 (40' Βαρέλα), 3-0 (48' Πρίγιοβιτς).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK