Ο Πλατανιάς... παραδόθηκε στον Πέδρο Κόντε

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος, είχε σε μεγάλη μέρα τον Πέδρο Κόντε και πέρασε... περίπατο 3-0 από την έδρα του Πλατανιά. Δυο γκολ ο Ισπανός επιθετικός, τρία δοκάρια η ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE/ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΝΤΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
konte EUROKINISSI

Μην σας ξεγελάει αυτό το 3-0. Ο ΠΑΣ νίκησε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το σκορ. Θα μπορούσε άνετα να ήταν 5-0 και 6-0, όμως Χαλκιαδάκης, Μπετρά και Μιχαήλ σημάδεψαν το δοκάρι σε αντεπιθέσεις "φωτιά" για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε είναι η αλήθεια στο πρώτο μέρος να πιέσει, έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί με τον Ουντότζι που ολομόναχος έστειλε τη μπάλα πάνω στον Βελλίδη, όμως στη συνέχεια κατέρρευσε και η ομάδα του Πετράκη έδειξε την ανωτερότητα της.

ΓΚΟΛΕΑΔΟΡ

Ο Πέδρο Κόντε με δυο γκολ σε τέσσερα λεπτά "καθάρισε" το παιχνίδι. Στο 47' πήρε τη μπάλα μετά από κόντρες και με σουτ από τα δεξιά την έστειλε στα δίχτυα, ενώ στο 52' ο Χαλκιαδάκης του έδωσε αριστερά και με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0.

Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε ο Θοδωρής Μπέριος στο 89ο λεπτό. Κόρνερ του Βιντάλ από τα δεξιά, ο έμπειρος αμυντικός βγήκε στο πρώτο δοκάρι και με το κεφάλι διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Πλέον ο ΠΑΣ βλέπει πεντάδα και... Ευρώπη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πλατανιάς: Κλιάιτς, Νίλι (77' Στανισάβλιεβιτς), Στάμου (58' Ντουαλά), Καρυπίδης, Βάντερσον, Πατράλης, Πλιάτσικας, Μαλσά, Ενσικουλού, Ουντότζι (49' Κασαλίτσα), Πετρόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης (71' Νικολιάς), Βιντάλ, Χαλκιαδάκης (58' Γιάκος), Μπετρά, Κόντε.

Σκόρερ: 0-1 (47' Κόντε), 0-2 (51' Κόντε), 0-3 (86' Μπέριος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK