Με την αύρα του Δέλλα ο ακάθεκτος Παναιτωλικός

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο τον Παναιτωλικό, ο οποίος "έγραψε" μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην Κέρκυρα με 1-0 στο Αγρίνιο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από εκεί που έδινε "μάχη" για παραμονή, πλέον βάζει πλώρη για... Ευρώπη! Κι όλα αυτά μέσα σε λίγες ημέρες, με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει καταφέρει να αλλάξει προς το καλύτερο την κατάσταση στον Παναιτωλικό.

Κόντρα στην Κέρκυρα που "καιγόταν" για βαθμούς, οι Αγρινιώτες πήραν μια μεγάλης σημασίας νίκη με 1-0, η οποία τους φέρνει μόλις στο -3 από την πέμπτη θέση και την ευρωπαϊκή τους έξοδο.

Αυτό ήταν και το τέταρτο σερί παιχνίδι που ο Παναιτωλικός μένει αήττητος, ενώ με τον "Τράι" στον πάγκο του, μετράει μόλις μία ήττα κι αυτή από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ! Πορεία... πρωταθλητισμού.

Στα του παιχνιδιού δεν μπορούμε να αναφερθούμε ιδιαίτερα, κυρίως γιατί... δεν είδαμε τίποτα τρομερό στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αγρινίου. Το ματς ήταν μέτριο έως κακό ποιοτικά, το γήπεδο σε πολλά σημεία είχε γεμίσει λάσπη από τη βροχή που έπεσε και όπως κυλούσε ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο νικητής θα προερχόταν από... λάθος του αντιπάλου. Ένα τέτοιο έκανε η Κέρκυρα, το εκμεταλλεύτηκε ο Ουίλιαν και χάρισε τη νίκη στον Παναιτωλικό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο (10' Βασιλούδης), Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάζουρεκ (88' Ιταμπέλ), Χόρχε Ντίας, Μπαρμπόσα (79' Μπράβο).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης):Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Γεωργίου (73' Ζορμπάς), Παμλίδης (69' Μενσά), Σπίνουλας, Μυτίδης, Ρόλε (79' Γεωργακόπουλος), Γρομητσάρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK