Ζίβκοβιτς: Τα Χρυσά Γάντια οδήγησαν σε νίκη την Ξάνθη

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος φέτος δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ήταν ο MVP της Ξάνθης στη νίκη της με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον κίπερ των Ακριτών να φωνάζει 'παρών' όποτε χρειάζεται.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για ακόμη μια φορά, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, έδειξε την κλάση του και βοήθησε την Ξάνθη να φτάσει στη νίκη με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που "καιγόταν" για βαθμούς.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας, ο οποίος δεν έχει χάσει λεπτό (!) στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, κράτησε την έβδομη "καθαρή" εστία και όποτε χρειάστηκε φώναξε παρών, κάνοντας σπουδαίες αποκρούσεις.

Αυτά είδαν και οι συμπαίκτες του και αποφάσισαν να βάλουν κι αυτοί το λιθαράκι τους προκειμένου να έρθει το τρίποντο, το οποίο βάζει την ομάδα πέμπτη, σε ισοβαθμία με τον Πανιώνιο.

Μετά από ένα τραγικό πρώτο μέρος με μηδέν τελικές στις δύο εστίες, ο Λισγάρας αρχικά στο 55' με κεφαλιά και ο Αλμπάνης με αυτογκόλ στο 78' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Λισγάρας, Σιλά, Μεχία, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Κίκε (46' Τριάδης), Μπρίτο (56' Κάστρο), Γέντρισεκ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Κοντοές (67' Σιατραβάνης), Κύργιας, Ζησόπουλος, Ναδάλες, Παπάζογλου, Μενδρινός, , Κονέ (85' Ντεβέσα),Αλμπάνης, Στόουκς

News 24/7

24MEDIA NETWORK