Ο Αστέρας έβαλε στοπ στο σερί του ΠΑΟΚ και έκανε... δώρο στην ΑΕΚ

Το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ σταμάτησε στην Τρίπολη από τον εξαιρετικό Αστέρα που βρήκε την ευκαιρία και νίκησε το μεγάλο του αντίπαλο (3-2). Ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με (αυστηρό) πέναλτι του Πρίγιοβιτς αλλά ο Ιγκλέσιας τον σόκαρε στο 8ο λεπτό!

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τι φινάλε ήταν αυτό που είδαν τα ματάκια μας στην Τρίπολη; Γκολ ο ΠΑΟΚ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και απάντηση με άλλο γκολ από τον Αστέρα στο επόμενο λεπτό για το τελικό 3-2! Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τα πάνω κάτω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και αποτελεί... τεράστιο δώρο για την ΑΕΚ!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και η ομάδα του ταξίδεψαν στην αρκαδική πρωτεύουσα τρέχοντας ένα σερί 16 νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Γνώριζαν ωστόσο, ότι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα θα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα μέχρι το φινάλε. Και έτσι ήταν.

Οι Αρκάδες άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Κυριακόπουλο στο 18', όμως ο Τζάλμα Κάμπος στο 37΄μετά τη φοβερή ατομική ενέργεια του Μακ, έφερε το ματς στα ίσα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι Αρκάδες έκαναν το 2-1 με τον Τόνσο και έβαλαν εκ νέου δύσκολα στον Δικέφαλο.

Στο 78' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γκολ του Βαρέλα που ακυρώθηκε. Ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ του Μαουρίτσιο που ήταν σε θέση οφσάιντ έχει κινηθεί στην πορεία της μπάλας και ο Σιδηρόπουλος σφύριξε και τελείωσε την φάση.

Τελικά το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πρίγιοβιτς. Ένα πέναλτι που σήκωσε συζήτηση. Ήταν δύσκολη η απόφαση του Σιδηρόπουλου, αφού φάνηκε πως δεν τον ακουμπά ο Ιγκλέσιας τον Σέρβο.

Πάντως, ο Αστέρας πήρε το αίμα του πίσω και στην επόμενη φάση, ο Αργεντινός βγήκε στην επίθεση και με πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη για το τελικό 3-2, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα στην Τρίπολη από τους γηπεδούχους.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Μπέρτος (46' Κώτσιρας), Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Κυριακόπουλος (67' Ντουντού), Τόνσο, Μανιάς (84' Καλτσάς).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάχοβ (69' Αζεβέδο), Μαουρίσιο, Κάμπος (83' Κουλούρης), Πέλκας, Μακ (57' Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK