Σκηνές ροκ και ξύλο στην Τρίπολη μετά το Αστέρας - ΠΑΟΚ

Πολύ μεγάλη ένταση στην Τρίπολη μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης την... έπεσε στον Νίκο Καλτσά, ο Μανώλης Μπέρτος έριξε στο έδαφος τον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου όρμησε κατά του μπακ των Αρκάδων.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χαμός έγινε στο γήπεδο του Αστέρα μετά το τελικό 3-2 υπέρ των Αρκάδων κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Κωνσταντινίδης βγήκε από τη φυσούνα μαινόμενος, κυνηγώντας τον Νίκο Καλτσά.

Αφού κατέστη ανέφικτο να συγκρατηθεί από τους υπευθύνους επικοινωνίας των δύο ομάδων, αλλά και από άλλα μέλη των δύο ΠΑΕ, όρμησε κατά πάνω του και προσπάθησε να τον πιάσει από το λαιμό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ΠΑΟΚ, ο Καλτσάς έπιασε τα γεννητικά του όργανα κοιτώντας την πλευρά που κάθονταν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου που είχαν ταξιδέψει στην Τρίπολη με προσκλήσεις. Αυτό το αντιλήφθηκε ο Κωνσταντινίδης, γι' αυτό και εξοργίστηκε.

Ο Μανώλης Μπέρτος ακολούθησε τον τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου και μόλις είδε ότι την... έπεσε στον Καλτσά, τότε τον έπιασε και τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μόλις είδε την κίνηση του Κυριακόπουλου, εξαγριώθηκε και έτρεξε κατά πάνω του, αλλά συγκρατήθηκε από τους πιο ψύχραιμους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK