"Πόλεμος" για την πεντάδα μετά το... ροντέο της Λεωφόρου!

Για πεντάδα... μανιακοί Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης που αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε 1-1 παίζοντας ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στη Λεωφόρο. Οι φιλοξενούμενοι που δεν έχασαν ούτε απ' αυτόν τον "μπιγκφοράτο" αντίπαλο προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά οι "πράσινοι" βρήκαν την ισοφάριση με τον Λουντ.

"Πόλεμος" για την πεντάδα μετά το... ροντέο της Λεωφόρου!

Σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι στη Λεωφόρο, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να μην χάσει από μία ακόμη "μπιγκφοράτη" αντίπαλο, διατηρώντας τις ελπίδες του να μπει στην πεντάδα της Σούπερ Λιγκ που οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη προηγήθηκαν στο σκορ με τον στράικερ τους, Μιχάλη Μανιά στο 69', κρατώντας το σπουδαίο "διπλό"... Ευρώπης μέχρι το 87'.

Τότε ήταν που ο... αθόρυβος σ' όλο το ματς, Λουντ έπιασε εξαιρετικό σουτ στο σωστό τάιμινγκ και "νίκησε" τον Αθανασιάδη για το 1-1. Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε και δοκάρι με τον Μουνιέ.

Η "μάχη" ήταν σούπερ από το πρώτο λεπτό με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ, παίζοντας σκληρά, αλλά χωρίς να χάσουν την... ουσία, αφού στο γήπεδο βλέπαμε καλό ποδόσφαιρο, ανοιχτό και με ευκαιρίες.

Πλέον, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα μέχρι και ο 11ος της βαθμολογίας μπορεί να... χτυπήσει πεντάδα. Ο Λεβαδειακός με 24 ματς έχει 29 βαθμούς (11ος), ενώ ο 5ος Πανιώνιος με 25 παιχνίδια έχει μαζέψει 33 βαθμούς. Σασπένς, δηλαδή για την 5η θέση μέχρι τέλους!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Ινσούα, Κουλιμπαλί (71' Μολίνς), Τζανδάρης (81' Μπουζούκης), Λουντ, Χατζηγιοβάνης (62' Κολοβέτσιος), Μουνιέ, Δώνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κότσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (56' Καλτσάς), Τόνσο, Κυριακόπουλος (67' Ντούντου), Μανιάς (85' Δουβίκας).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK