Η Λαμία δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες και το άγχος παραμένει...

Η Λαμία έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή με τον Λεβαδειακό και με το 1-1 στο φινάλε θα συνεχίζει να ζει με το άγχος για την παραμονή.

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το γειτονικό ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή δεν έβγαλε νικητή, με την Λαμία να μένει στο 1-1 με τον Λεβαδειακό και να εξακολουθεί έτσι να... βράζει στο ζουμί της, από τη στιγμή που δεν εξασφάλισε διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχει μάλιστα κάθε λόγο να είναι δυσαρεστημένη από το αποτέλεσμα στο φινάλε αφού εκείνη ήταν που είχε την κατοχή και πίεζε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, εκείνη που έφτιαξε τις περισσότερες "καθαρές" ευκαιρίες για γκολ, εκείνη που έβγαλε αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, εκείνη που κυνήγησε μέχρι τέλους της νίκη.

Παρά το γεγονός όμως ότι έφτασε στις 14 τελικές ευκαιρίες (5 εντός της αντίπαλης εστίας) έναντι μόλις 5 του αντιπάλου, οι νεοφώτιστοι δεν μπόρεσαν να κάνουν την ολική ανατροπή, περιορίστηκαν στο να ισοφαρίσουν με το γκολ του Τσούκαλου στο 40' εκείνο του Γιακουμάκη στο 33' (ωραίο πλασέ μετά από κάθετη διαγώνια πάσα του Γιουσούφ) και από εκεί και πέρα είτε δεν έβρισκαν το στόχο είτε έπεφταν πάνω στον σταθερό Σωτηρίου.

Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο που θα του επέτρεπε να έχει ελπίδες ακόμα και για είσοδο στη πρώτη πεντάδα, με τους "πράσινους" της Βοιωτίας να συμπληρώνουν πάντως 10 σερί εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες-7 ήττες).

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΛΑΜΙΑ: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (58' Αναστασόπουλος), Όμο (80' Άστσεριτς), Μπλάζιτς, Ακόστα, Βάντερσον, Μπούντινικ, Τσούκαλος (69' Καραγιάννης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Ζοάο Φαβάρο (75' Ζαραδούκας), Αντιλεού, Νιάς, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (83' Νίκας), Σουμπίνιο (58' Σαβαντογκό), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK