Ο ένας Ισπανός το έχασε, ο άλλος το έβαλε...

Στο 30' ο Κόντε έχασε το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μιχαήλ. Αντίθετα στο 32' ο Ναδάλες τιμώρησε την ολιγωρία στην άμυνα του ΠΑΣ και με το 1-0 χάρισε στον Απόλλωνα τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΣ Γιάννινα Απόλλων Σμύρνης EUROKINISSI

Ο Απόλλων δεν διαθέτει Πέδρο Κόντε στην επίθεσή του και η απώλεια ενός γκολτζή φορ τού έχει κοστίσει αρκετούς βαθμούς ως εδώ.

Στο εξ αναβολής ματς των Ζωσιμάδων ωστόσο η παρουσία του Ισπανού φορ γύρισε... μπούμερανγκ για τον ΠΑΣ. Διότι ήταν αυτός που "σημάδεψε" τον Χουάντερσον από την άσπρη βούλα (σωστή η απόφαση του Παπαδόπουλου να καταλογίσει πέναλτι στο κράτημα του Κύργια στον Μιχαήλ) και στέρησε από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη το προβάδισμα.

Ο ένας Ισπανός το έχασε, ο άλλος το έβαλε...

Ένα προβάδισμα που πήρε η "ελαφρά ταξιαρχία" στην επόμενη επίθεσή της. Σαν τιμωρία για τους Γιαννιώτες. Μια τιμωρία που ήρθε από το πλάγιο του Στάθη, το οποίο πέρασε απ' όλους και έφτασε στον αφύλακτο Ναδάλες. Αυτός, ανενόχλητος στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων, πλάσαρε εύστοχα (χωρίς να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό του ΠΑΣ) τον Βελλίδη, που απορούσε με τους συμπαίκτες του, και ο Απόλλων έφυγε με το 1-0 από τα Γιάννινα.

Διότι τίποτα δεν άλλαξε στη μια ώρα που μεσολάβησε ως τη λήξη του αγώνα. Τουλάχιστον σε ό,τι είχε να κάνει με το σκορ. Κι ας έβαλε ο Πετράκης τον Χέλκβιστ φορτώνοντας την επίθεση, τη στιγμή που ο Παράσχος θωράκιζε τα μετόπισθεν για να έρθει η τρίτη νίκη στη σειρά. Κι ας κατέληξε η μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον από την κεφαλιά του Μανθάτη. Άλλωστε ο ρέφερι Παπαδόπουλος είχε προλάβει να καταλογίσει φάουλ στον Χαλκιαδάκη, χωρίς φυσικά μετρήσει κάποιο γκολ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Καρανίκας (78' Τσικάρσκι), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Λίλα, Βιντάλ (46' Νικολιάς), Λίλα, Γιάκος (74' Χέλκβιστ), Χαλκιαδάκης, Κόντε

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Στάθης, Παπάζογλου, Ζησόπουλος, Κύργιας, Ναδάλες, Κονέ, Τσουκαλάς, Χουάρες (79' Μενδρινός), Ελμπάζ (75' Κούρος), Αλμπάνης (83' Στόουκς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK