Η "φωτοβολίδα" του Λάζαρου έκρινε το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 85ο λεπτό κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσε τη νίκη με 1-0 στην Ένωση. Πολύ κακό ποιοτικά το ματς με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με πολλές απουσίες κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός για το ματς με την ΑΕΚ, κάτι που όπως αποδείχθηκε του στοίχισε. Και ο Μανόλο Χιμένεθ όμως προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τους Αραούχο και Λάζαρο και να μην τους ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό ποιοτικά με τις δύο ομάδες να αλλάζουν πάσες κυρίως στο κέντρο του γηπέδου. Η ΑΕΚ αν και είχε την κατοχή, δεν μπορούσε να απειλήσει (είχε έξι τελικές όλες εκτός εστίας), ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός να και δημιουργούσε καλές προϋποθέσεις για αντεπίθεση, οι ποδοσφαιριστές του δεν μπορούσαν να τελειώσουν τις φάσεις.

Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήρθε στο 47' για την ΑΕΚ. Έπειτα από σέντρα του Μπακάκη η μπάλα έφτασε στον Αλμέιδα που ήταν μόνος του με κενή εστία και έστειλε τη μπάλα πάνω από το τέρμα. Έπρεπε να φτάσουμε στο 82' για να δούμε νέα ευκαιρία στο παιχνίδι. Την έχασε ο Γαλανόπουλος που σούταρε εντός περιοχής και είδε τον Στιλ να αποκρούει. Τελικά τρία λεπτά αργότερα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, με ένα δυνατό μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού, έκανε το 1-0 και χάρισε τη νίκη στην Ένωση.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (82' Πέκχαρτ), Μάνταλος, Μπακασέτας (60' Χριστοδουλόπουλος), Αλμέιδα (60' Αραούχο)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μαρινάκη, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις, Ζέκα, Εμποκού (76' Στάικος), Βλαχοδήμος (68' Μπουμάλ), Μολίνς (60' Λέτο), Κλωναρίδης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ

ΑΕΚ 6

ΠΑΟΚ 5*

Πανιώνιος 4

Παναθηναϊκός 2*

* Περιμένουμε την απόφαση από το ματς στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK