Ο Πρίγιοβιτς "ξεκλείδωσε" την άμυνα του Πανιωνίου

Το εκπληκτικό γκολ του Πρίγιοβιτς στο 75', ήταν αυτό που χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Από το 68' με 10 παίκτες οι "κυανέρυθροι", λόγω αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Μασούντ.

Ο Πρίγιοβιτς "ξεκλείδωσε" την άμυνα του Πανιωνίου

Με τη δοκιμασμένη και επιτυχημένη "συνταγή" του ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ για περισσότερο από 70 λεπτά αγώνα, όμως η κλάση του Πρίγιοβιτς που σκόραρε με αριστοτεχνικό τρόπο στο 75' (έχοντας περάσει στο ματς λίγο νωρίτερα ως αλλαγή), ήταν αυτή που εν τέλει έκρινε το τελικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε βέβαια και η αποβολή του Μασούντ στο 68' από τη δίκαιη δεύτερη κίτρινη που του έδειξε ο Αριστείδης Βάτσιος.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας συντριπτική κατοχή (80%-20%) δεν κατάφερε παρά να φτάσει ελάχιστες φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Πηγές κινδύνου για το τέρμα του Γιαννιώτη ήταν κυρίως οι Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς, ενώ και ο Πέλκας θα μπορούσε να έχει σκοράρει, αν η μπάλα είχε πάει ελάχιστα εκατοστά πιο αριστερά στο φάουλ που εκτέλεσε στο 54ο λεπτό, η οποία κατέληξε τελικά στη συμβολή των δοκαριών του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Στο ρεζουμέ, ο ΠΑΟΚ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη που του επιτρέπει να κρατά στα... χέρια του την πρωτιά στα πλέι οφ (εφόσον πάρει το +3 για το ματς της Λεωφόρου), η οποία δίνει "εισιτήριο" για τα προκριματικά του Champions League.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Λέοβατς (46΄ Κίτσιου), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (88΄ Κουλούρης), Πέλκας, Αθανασιάδης (62΄ Πρίγιοβιτς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Σιώπης (46΄ Ταπόκο), Κόρμπος, Καθάριος (67΄ Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας, Μπεν (85΄ Βουκελάτος).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK