Μητρόπουλος της τελευταίας στιγμής

Ο άσφαιρος Λεβαδειακός σκόραρε μετά από 270 λεπτά και "έσωσε" το βαθμό (1-1) κόντρα σ' έναν Πλατανιά που πίστεψε πως είχε νικήσει για πρώτη φορά.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την τύχη - ευστοχία που δεν είχε στη Λεωφόρο ο Λεβαδειακός την χρειάστηκε στο εντός έδρας ματς τον Πλατανιά. Διότι από το 57' (προβολή-γκολ Μπούντνικ) μέχρι το 90' έχανε από τους Χανιώτες και απέναντι σε ομάδα του Γιώργου Παράσχου φάση στο 90' δεν είναι εύκολο να βγάλει αντίπαλος.

Βγήκε όμως, αφού άπαντες σάστισαν μετά τη σέντρα του Γιουσούφ, και με κεφαλιά ο Παύλος Μητρόπουλος έκανε το 1-1.

Άδικο το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά δεν το λες. Όχι γιατί η ομάδα του Ανιγκό ήταν ανώτερη στο χορτάρι και ξόδεψε ευκαιρίες όπως εκείνες τις ανεπανάληπτες με τον Παναθηναϊκό. Είχε όμως καλύτερη λειτουργία, ιδίως από τη στιγμή που ο Γάλλος προπονητής εγκατέλειψε το σύστημα με τους τρεις στόπερ για να δώσει πλάτος στην ανάπτυξη (Μπελγκαζουανί, Σίλβα). Ο Πλατανιάς έμεινε στο γκολ του Μπούντνικ και, αφού στο φάουλ του σκόρερ δεν βρήκε ένα δεύτερο, βασίστηκε στο συμπαγές σχήμα του για να πανηγυρίσει το διπλό.

Την "πάτησε" όμως στη φάση που έμοιαζε ψωμοτύρι για την άμυνά του. Ο Πριντέτα δεν πήδηξε για κεφαλιά και εκτέθηκε από την αλάνθαστη κίνηση του Μητρόπουλου που λειτούργησε σαν κλασικός φορ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Λεβαδειακός: Επασί, Αντιλέχου (46' Καραχάλιος), Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μεντί, Ζαραδούκας (73' Μπελγκαζουανί), Νιάσε, Γιουσούφ, Γιακουμάκης (60' Σίλβα), Μπραντάο

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά (31' Πριντέτα), Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Πλιάτσικας, Πατράλης, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ (84' Δημούτσος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK