Όφις ήταν ο ΠΑΟΚ

"Δάγκωνε" ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ. Σκόραρε τρεις φορές και ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0, διατηρώντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα πριν από το ραντεβού της Πέμπτης με την Τσέλσι στην Τούμπα.

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε τα ρίσκα του. Πέλκας και Ουάρντα στον πάγκο, Καρέλης στην κορυφή της επίθεσης. Από τη στιγμή μάλιστα που ο ρέφερι Διαμαντόπουλος δεν έδωσε το "καθαρό" πέναλτι στον Ζαμπά (ανατροπή Στρέζου στο 3') και ο Παπαστεριανός άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ (στο 22'), ο Ρουμάνος έμοιαζε να χάνει το στοίχημα των αλλαγών στην αρχική 11άδα.

Ο ΠΑΟΚ όμως ήταν καλός και δεν πτοήθηκε. Οργανωμένος στο κέντρο, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, συνεχείς κινήσεις στο χώρο και πατήματα στην αντίπαλη περιοχή. Η ανταμοιβή - ανατροπή ήρθε πολύ γρήγορα, με Μπίσεσβαρ (37') και Μάτος (45') να σκοράρουν πριν από την ανάπαυλα κι ας μην είχε απειλήσει πρότερα ο "Δικέφαλος".

Από τη στιγμή που η αψυχολόγητη αντίδραση του Πασχαλάκη συνδυάστηκε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χωρίς να επηρεάσει την απόδοση των "ασπρόμαυρων", και το 3-1 από τον... εκτελεστή Ζαμπά που έβγαλε πιστόλια ήρθε πολύ γρήγορα στο β' μισό (53'), προτού καν ο Νίκος Παπαδόπουλος αντιδράσει με αλλαγές, το καλοσχεδιασμένο σχέδιο απόδρασης από το "Γεντί Κουλέ" είχε εκτελεστεί στην εντέλεια. Με αποτέλεσμα το 3/3 στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ συμβιβάστηκε με τη μοίρα του, έχοντας πληρώσει ως τότε κάθε αμυντική αδράνεια, και εγκατέλειψε από νωρίς κάθε προσπάθειας ανατροπής.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦΗ: Στρέζος, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος, Παπαστεριανός, Ντίνας (54' Πλατέλλας), Νέιρα (65' Κουτσιανικούλης), Σασί (46' Αραβίδης), Βουό

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (63' Βέρνμπλουμ), Μαουρίτσιο, Ζαμπά (69' Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (80' Σάκχοφ), Καρέλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK