Οι "μπέμπηδες" του Δώνη έβγαλαν νοκ-άουτ και την ΑΕΛ!

Που θα σταματήσουν τα μωρά του Γιώργου Δώνη; Πάντως όχι στον θεσσαλικό κάμπο καθώς έφυγαν από εκεί με το 3-1 κόντρα στην ΑΕΛ με πρωταγωνιστή τον Γιόχανσον και έκαναν το "3 στα 3" στο πρωτάθλημα.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ο Παναθηναϊκός φροντίζει να μας το θυμίζει. Αυτή την ωραία εικόνα με τη φρεσκάδα και την ενέργεια των παικτών που παρουσίασε στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη την επανέλαβε με συνέπεια απέναντι στην Λαμία στο ΟΑΚΑ ενώ έδειξε πως ούτε η διακοπή ήταν ικανή να τον βγάλει από το μεθοδικό πλάνο του, αφού τρίτωσε το... καλό στην Λάρισα.

Εκεί η ΑΕΛ επιχείρησε με δυναμισμό να τιθασεύει τα πράσινα νιάτα όμως δεν τα κατάφερε, με τους παίκτες του Δώνη να είναι οργανωμένοι, σοβαροί και αποτελεσματικοί και να "χτυπούν" δις με τον ίδιο παίκτη: τον Ματίας Γιόχανσον!

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ναι, το δεξί μπακ του Παναθηναϊκού δίδαξε πώς πρέπει να κινείται στο χώρο ο σύγχρονος αμυντικός αφού μέσα από δύο επελάσεις του "τρύπησε" ισάριθμες φορές την άμυνα των Θεσσαλών: πρώτα στο 28' έκανε κίνηση στο χώρο και μετά την κάθετη πάσα του Μπουζούκη εκτέλεσε με διαγώνιο πλασέ τον Κρίστινσον ενώ στο 63' τους πέρασε όλους αρχίζοντας κούρσα από την σέντρα (κέρδισε και την τελευταία κρίσιμη κόντρα) και έγραψε το 2-0.

Η ΑΕΛ κατάφερε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του ματς στο 65' με την εύστοχη εκτέλεση του Φατιόν όμως το ματς δεν πήρε φωτιά... ποτέ, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να παίζουν πυροσβεστικό ρόλο!

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA) EUROKINISSI

Δεν πανικοβλήθηκαν, δεν έχασαν την ηρεμία τους, συνέχισαν να παίζουν με το ίδιο πλάνο και δικαιώθηκαν στο φινάλε, με τον Χατζηγιοβάνη να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί εύστοχα στο 89' για να υπογράψει το πράσινο "3 στα 3", που τον κάνει να ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Δικαιολογημένα.

ΑΕΛ: Κρίστινσον Καρανίκας, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (53' Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84' Κοέφ), Σαχίτι (46' Λεοζίνιο), Μόρσι, Πίτι, Ντέλετιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (86' Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μπουζούκης (76' Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (54' Βέργος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK