Σούπα... Περιστερίου

Ο Ατρόμητος ήθελε και δεν μπορούσε, ο ΠΑΣ έπαιξε το γνωστό κλειστό παιχνίδι και όσοι βρέθηκαν στο Περιστέρι γεύτηκαν μία... άνοστη σούπα (0-0). Ντεμπούτο για Μανθάτη με τη φανέλα της ομάδας των Ιωαννίνων.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
atromitos pas EUROKINISSI SPORTS

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να μας προσφέρει ιδιαίτερες... συγκινήσεις. Οι δυο ομάδες έπαιξαν σκληρό ποδόσφαιρο, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να τρυπήσει την δουλεμένη άμυνα του ΠΑΣ δίχως αποτέλεσμα.

Κάποια σουτ από απόσταση και γεμίσματα, χωρίς ο Βελλίδης να ανησυχήσει ιδιαίτερα. Στο 44ο λεπτό, ωστόσο, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ όταν ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα, όμως ο Ρισβάνης σημάδεψε το δοκάρι με το κεφάλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη... όρεξη από τους φιλοξενούμενους, που έκαναν την πρώτη τους τελική στο 50ο λεπτό με τον Μπουκουβάλα! Επτά λεπτά αργότερα ο Κοζορώνης με πανέμορφη ατομική ενέργεια βρήκε χώρο και έκανε ένα σουτ, με τον Γιαννιώτη να πέφτει και να κρατά το μηδέν για τον Ατρόμητο.

Στη συνέχεια δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο με τον ΠΑΣ να παίρνει βαθμό στο Περιστέρι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι):Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (Μανούσος 63'), Μάντσον (Βασιλακάκης 71'), Ουάρντα (Βασιλείου 85'), Ντιγκινί, Ντάουντα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης):Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Ναδάλες (Καρανίκας 31'), Λίλα (Μανθάτης 64'), Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (Σκόνδρας 80').

Σκόρερ: --

News 24/7

24MEDIA NETWORK