Αργόστροφος Παναθηναϊκός, ανακούφιση το 1-0

Ο Όμρι Άλτμαν σκόραρε στο 32' και ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο. Ουδεμία διαφοροποίηση ωστόσο σε σχέση με τις προηγούμενες, άνευρες, εμφανίσεις της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία απειλήθηκε με ισοφάριση χωρίς ν' απειλήσει. Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους "πράσινους" (Μουνιέ, Κουτρουμπής).

Αργόστροφος Παναθηναϊκός, ανακούφιση το 1-0

Ούτε σοφία (στο παιχνίδι του) ούτε πίστη (στο υλικό) ούτε ελπίδα (για το μέλλον). Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Το μόνο που έμεινε από το αναιμικό 1-0 επί του Απόλλωνα στη Λεωφόρο ήταν η αγάπη όσων εξακολουθούν να στηρίζουν τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, διοικητικά και αγωνιστικά. Και από την καρδιά-πανηγυρισμό του Άλτμαν στο γκολ της αναμέτρησης.

Οι "πράσινοι", που έχασαν από νωρίς τον Μουνιέ με τραυματισμό (έστω κι αν βγήκε στην ανάπαυλα), είχαν μόνο τον Χίλιεμαρκ να προσπαθεί να φτιάξει οτιδήποτε, είτε δημιουργώντας είτε εκτελώντας. Μάλιστα μια δική του σέντρα (και το άλμα του Ισραηλινού χαφ) ήταν που απέφερε το γκολ του 32' (μόλις δεύτερο του ΠΑΟ στο πρωτάθλημα), αλλά πέραν τούτου ελάχιστα πράγματα για το "τριφύλλι". Που έψαξε μέσα από την παρουσία των λατίνων Λουτσιάνο και Τσάβες στο δεύτερο μισό να ομορφύνει το παιχνίδι του. Μάταιος κόπος, μάταιες και οι φωνές του Ουζουνίδη για γρήγορη μετάβαση της μπάλας. Τρανζίσιον για κλάματα. Τα λάθη ήταν πολλά περισσότερα από τα σωστά, οι τελικές ανά 20λεπτο και... άμα.

Ο Απόλλων φοβήθηκε περισσότερο απ' όσο έπρεπε τον αγώνα στη Λεωφόρο και δεν διεκδίκησε τις πιθανότητες που του αναλογούσαν. Αν ο Μπάμπιαρζ δεν είχε κοπεί με οφσάιντ στο μισάωρο, πριν δηλαδή από το 1-0, και ο Βλαχοδήμος δεν είχε βγάλει το τετ α τετ του ίδιου στο 46', η "ελαφρά ταξιαρχία" ίσως είχε πάρει κάτι. Προς ανακούφιση πάντως όσων λίγων βρίσκονταν στην κερκίδα και φυσικά των προπονητών-ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ μέχρι και ο Σιλά στο 89' χρειάστηκε να κόψει μια σέντρα-φαρμάκι του Δενδρινού από αριστερά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής (73' Σιλά), Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ (46' Λουτσιάνο), Άλτμαν, Λουντ, Μολίνς (66' Τσάβες)

Απόλλων: Τσόβιτς, Ντάσιος, Κοντοές, Κύργιας, Βαλλιάνος (73' Μενδρινός), Μπιτζιμίν, Κονέ, Μπάμπιαρζ, Αλμπάνης (77' Ελμπάζ), Σιατραβάνης (61' Μάντσεν), Καστιγέχος

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK