Βγάζει γλώσσα ο Λεβαδειακός, διπλό στο Αγρίνιο!

Στη μοναδική του πραγματικά μεγάλη φάση στο ματς του Αγρινίου, ο Λεβαδειακός σκόραρε με τον Νιάσε, νίκησε 1-0 τον άτυχο Παναιτωλικό και ανέβηκε στα πολύ υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από τότε που έχει έρθει στον Λεβαδειακό ο Ζοζέ Ανιγκό λες και έχει αγγίξει με το μαγικό άγγιγμα όλη την ομάδα του Λεβαδειακού...

Να δώσουμε ένα παράδειγμα: Ο Νιάσε, σ' όλα ματς έπαιξε πέρυσι με τους Βοιωτούς, δεν είχε πετύχει γκολ. Εφέτος κάτω από τις οδηγίες του Γάλλου μετράει ήδη δύο τα οποία έχουν δώσει τέσσερις βαθμούς στην ομάδα του.

Αν δεν το καταλάβατε ήδη, το τέρμα του γεννημένου στο...Ντακάρ μέσου χάρισε στον Λεβαδειακό μία τεράστια νίκη που του έδωσε τη δυνατότητα να ανέβει στην 3η θέση. Αυτό το τέρμα ήρθε στο 47'.

Για το υπόλοιπο διάστημα χρειάστηκε και πάλι η...μαγική σκόνη του Ανιγκό. Λες και...μαγεύονταν οι παίκτες του Παναιτωλικού μόλις πατούσαν περιοχή, έχαναν τη μία κλασική ευκαιρία μετά την άλλη. Από κοντά, από μακριά, με το πόδι, με το κεφάλι, δοκίμασαν τα πάντα για να σκοράρουν....τζίφος!

Ο Λεβαδειακός, που γλίτωσε ακόμη και στη φάση του 68' με το δοκάρι του Μάζουρεκ, επιστρέφει στη Λειβαδιά με το τρίποντο της νίκης. Είπατε τίποτα για την ομάδα του Γιάννη Κομπότη;

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μίχαϊ, Μόρας, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο (70' Λόπες), Μπεχαράνο, Μασουρέκ, Κλέζιο (65' Μόραρ), Ρόζα (46' Μαρκόβσκι), Ντίας.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μεντί, Ζαραδούκας, Νιάς, Μητρόπουλος (90'Καλτσάς), Τόνι Σίλβα (69' Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Μπραντάο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK