Την ισοπαλία στη Ριζούπολη την πανηγύρισε... μόνο η Κέρκυρα!

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα παραμένει ακόμα άγνωστη λέξη για τον Απόλλωνα καθώς αν και έπαιξε για μισή ώρα με παίκτη παραπάνω, κόλλησε στο 0-0 με την Κέρκυρα.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο μπρα ντε φερ επιβίωσης μεταξύ των δύο ομάδων με τις χειρότερες επιθέσεις στο ξεκίνημα της φετινής Super League Σουρωτή (2 γκολ ο Απόλλωνας και 3 η Κέρκυρα) δεν υπήρχε νικητής, ωστόσο το 0-0 στο φινάλε βρήκε τους παίκτες του γηπεδούχου Απόλλωνα να φεύγουν απογοητευμένοι από το χορτάρι και εκείνους της φιλοξενούμενης Κέρκυρας με ένα χαμόγελο.

Αφενός γιατί η "ελαφρά ταξιαρχία" δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά από 7 αγωνιστικές και βρίσκεται καθηλωμένη στην τελευταία θέση και αφετέρου γιατί οι Νησιώτες μπόρεσαν να φύγουν με το βαθμό αν και έπαιζαν από το 62' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντουαλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κατάφεραν μάλιστα να αποδράσουν όρθιοι από την Αθήνα χωρίς να χρειαστεί να γίνουν "θαύματα", από τη στιγμή που ο αντίπαλός τους ήταν πνιγμένος στο άγχος και δυσκολευόταν -παρά την κατοχή που είχε- να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το πρώτο μέρος ήταν κάκιστο και βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν από μία μεγάλη φάση, ο Απόλλωνας στο 27' την κεφαλιά του Καστιγέχος που έφυγε άουτ αφού βρήκε πρώτα το δοκάρι και η Κέρκυρα στο 43' την κεφαλιά του Κόντου που βρήκε τον Τσόβιτς να αντιδράει εξαιρετικά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας απογοήτευσε ακόμα περισσότερο το κοινό του αφού παρά το ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω δεν απειλούσε και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 82' για να έχει την τεράστια ευκαιρία, με τον Μάατσεν να "σημαδεύει" όμως τον γκολκίπερ Γιαννακόπουλο σε ιδανικό τετ α τετ.

Στο φινάλε η Κέρκυρα πήγε να κάνει και το "κόλπο γκρόσο" και να φύγει με το τρίποντο, με τον Τσόβιτς να είναι όμως φύλακας-άγγελος της εστίας του για μία ακόμα φορά, σταματώντας το σουτ του Αρτυματά από πλεονεκτική θέση...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τζόβιτς, Ντάσιος (81' Χουάρες), Κούρος, Μπιτζιμίν, Κύργιας, Παπάζογλου, Κονέ, Μενδρινός (81' Αλμπάνης), Μάατσεν (75' Σιατραβάνης), Μάατσι, Καστιγέχος

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σιόντης, Γκομές, Αρτυματάς, Κόντος (66' Επστάιν), Νούνιες (81' Μπάουμαν), Ντουαλά, Παμλίδης (88' Κρητικός)

News 24/7

24MEDIA NETWORK