Άγριο το "διαζύγιο" ΑΕΚ - Λάζαρου

Αυλαία στην πρωταθληματική σχέση της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδολόπουλο έπεσε το βράδυ της Δευτέρας (14/5). Από τις γκολάρες, τις χαρές και τις επιτυχίες το θέμα φεύγει από το γήπεδο και μεταφέρεται στα δικαστήρια.

Άγριο το "διαζύγιο" ΑΕΚ - Λάζαρου
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI

Από το πρωί της Δευτέρας το θέμα ΑΕΚ-Λάζαρος μύριζε... μπαρούτι με διάφορα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Το βράδυ της ίδιας μέρας το Sport24.gr ανήρτησε δήλωση του 31χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια.

Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ...

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έδειξε άμεσα ρεφλέξ και “απάντησε” στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: “ Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον... καταιγισμό πληροφοριών, μετά τις δύο δηλώσεις η ΑΕΚ θα “κυνηγήσει” τον Λάζαρο δικαστικώς, καθώς στην Ένωση θεωρούν ότι το μεταξύ τους συμβόλαιο είναι έγκυρο και πως από τη στιγμή που ο παίκτης μίλησε με άλλη ομάδα, τότε το θέμα περνάει σε άλλο επίπεδο.

Παράλληλα σημειώνουν ότι δεν μιλούν πλέον με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά συνεχίζουν να τον θεωρούν κανονικά παίκτη της ΑΕΚ μέχρι το 2019!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" ακούγεται ότι θα γινόταν ραντεβού με τον Λάζαρο, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε στη συγκεκριμένη συνάντηση, γεγονός που έφερε όλες αυτές τις εξελίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK