Ο Χιμένεθ δεν σηκώνει κουβέντα για το δίκαιο του τίτλου της ΑΕΚ

Οι φωνές από πλευράς ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα που κρίθηκε από τα δικαστήρια δεν αγγίζουν τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στη συνέντευξη τίτλου μετά την φιέστα.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Μανόλο Χιμένεθ πανηγύρισε έξαλλα τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ, με την έντασή του όμως να μεταφέρεται και στη συνέντευξη Τύπου καθώς θέλησε ουσιαστικά να δώσει "απάντηση" στα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περί πρωταθλήματος που παίρνει εκτός γηπέδου η ομάδα του.

"Η ΑΕΚ έχει κερδίσει στο γήπεδο αυτό το πρωτάθλημα. Όχι μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ, αλλά και οι ουδέτεροι, είδαν την κανονικότητα μιας ομάδας, όχι μόνο στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, αλλά και στην Ευρώπη.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISI

Κερδίσαμε τα περισσότερα ματς και κάναμε κάτι πολύ δύσκολο. Ήταν πολλά παιχνίδια που παίζαμε απέναντι σε ομάδες, που είχαν έξτρα κίνητρο. Το μεγαλείο του ποδοσφαίρου, είναι να παίζει ο αντίπαλος στο 100%. Αλλα εμείς δεν παίξαμε κανένα ματς εύκολο.

Και έπρεπε να είμαστε στο 100% της ετοιμότητας, για να πάρουμε έναν βαθμό. Γι αυτό και το ποδόσφαιρο λέει, πως πρωταθλήτρια είναι η ΑΕΚ. Αν θέλει να πει κάποιος κάτι που δεν παίζεται μέσα στο γήπεδο, εμένα δεν μ’ απασχολεί", δήλωσε με νόημα στη συνέντευξη Τύπου ο 54χρονος τεχνικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK