Οι οπαδοί της ΑΕΚ έστειλαν μήνυμα στον Σκουτέρη με πανό!

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μαθηματικά τον τίτλο όμως οι φίλοι της συνεχίζουν να έχουν στην πίσω άκρη του μυαλού του πως εκκρεμεί η απόφαση του δικαστηρίου για το ματς με τον ΠΑΟΚ και έστειλαν μήνυμα μέσω πανό.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η 22η Απριλίου του 2018 θα περάσει στην ιστορία ως μία από τις πιο ευτυχισμένες ημερομηνίες για τους φίλους της ΑΕΚ αφού με τη νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ, η ομάδα τους εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο, πρώτο μετά από 24 χρόνια ανομβρίας.

Βέβαια, για να τελειώσει οριστικά το θέμα του τίτλου θα πρέπει να βγει η απόφαση από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ από τη στιγμή που ΠΑΟΚ και ΑΕΚ "κονταροχτυπήθηκαν" στα δικαστήρια για την έκβαση του δικού τους ντέρμπι που δεν διακόπηκε ποτέ.

Και επειδή ο πρόεδρος της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Ένωσης μετά την πρόσφατη απόφασή του για την τύχη του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (εξαφάνισε το -3 του ΠΑΟΚ αλλά και την τιμωρία των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών), ο οπαδοί της έδειξαν τις διαθέσεις τους με... πανό:

"Σκουτέρη-Ανδριόπουλε, τα ξέρουμε όλα... Το νου σας", ήταν το περιεχόμενο του πανο που έκανε την εμφάνισή του στο πάνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου εν αναμονή της επίμαχης απόφασης για την τύχη του ντέρμπι των "Δικεφάλων" της 11ης Μαρτίου.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

News 24/7

24MEDIA NETWORK