Οταν η ΑΕΚ λέει "όχι" σε... 25.200.000 ευρώ!

Η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην καθημερινότητα της ΑΕΚ έχει αλλάξει ριζικά το στάτους της ομάδας. Πέραν της κατάκτηση του πρωταθλήματος και της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ένωση που πριν μερικά χρόνια "σκότωνε" παίκτες... τσάμπα, τώρα γίνεται σκληρή στις απαιτήσεις της.

Οταν η ΑΕΚ λέει "όχι" σε... 25.200.000 ευρώ!
EUROKINISSI SPORTS

Ότι η ΑΕΚ άλλαξε πολιτική στο κομμάτι της διαχείρισης στα "θέλω" των ποδοσφαιριστών και των μάνατζερ φάνηκε περίτρανα με την υπόθεση του Ογκνιέν Βράνιες.

Η πρωταθλήτρια ναι μεν συγχώρεσε πολλάκις τον εκκεντρικό Βόσνιο, αλλά πέτυχε να μην περάσει μέσα στο χάος των ημερών εκείνων το... γούστο του "Όγκι" και του εκπροσώπου του. Να πάνε δηλαδή στην Άντερλεχτ κοψοχρονιά ή με ελευθέρας, ελπίζοντας τότε ότι τα τερτίπια του στόπερ θα αναγκάσουν τη διοίκηση να τον διώξει.

Αντιθέτως, λοιπόν, η ΑΕΚ έκανε η υπομονή και στο σωστό τάιμινγκ πήρε όσα περισσότερα μπορούσε από τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή απρόβλεπτου που σε λιγότερο από έξι μήνες θα διαπραγματευόταν με όποια ομάδα ήθελε, άνετος, το μέλλον του.

Τα 3.200.000 ευρώ ήταν μια καλή αρχή για τους "κιτρινόμαυρους" που δείχνουν διάθεση να μπουν δυναμικά στο κομμάτι των πωλήσεων.

Αυτά, όμως, τα 3.200.000 ευρώ που πήρε η Ένωση από την Άντερλεχτ θα μπορούσαν αυτή τη στιγμή να είναι 25.200.000 ευρώ εφόσον το κλαμπ επέλεγε να πουλήσει και τους Βασίλη Μπάρκα, Μάρκο Λιβάγια, Πέτρο Μάνταλο.

Και οι τρεις σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ που επιβεβαίωσε η ΠΑΕ είχαν προτάσεις και μάλιστα δελεαστικές, ωστόσο παρέμειναν στις θέσεις τους. Τελευταία περίπτωση αυτή του αρχηγού της ΑΕΚ ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο της Γουέστ Μπρομ, με τους Άγγλους να προσφέρουν 8.000.000 ευρώ για χάρη του μόλις χθες (30/8).

Για βάλτε τα κάτω: Πριν από μερικούς μήνες είχε γραφτεί πως η Ουντινέζε έδινε 6.000.000 ευρώ για τον Βασίλη Μπάρκα και προ μερικών εβδομάδων από τους "κιτρινόμαυρους" γνωστοποιήθηκε το "όχι", ξανά, σε ιταλικό ενδιαφέρον 8.000.000 ευρώ για τον Μάρκο Λιβάγια.

Η ΑΕΚ είχε τη δυνατότητα να βάλει στα ταμεία με Τσάμπιονς Λιγκ και πωλήσεις αρκετά εκατομμύρια ευρώ, επιλέγοντας στο τέλος να πει "όχι" στα 25.200.000, κρατώντας βασικούς ποδοσφαιριστές στον πρωταθληματικό κορμό και με φόντο να γίνουν ακριβότεροι στο μέλλον. Καμία σχέση με προηγούμενες σεζόν που ποδοσφαιριστές όπως ο Κώστας Μανωλάς, ο Ράφικ Τζιμπούρ έφευγαν με... ευγενική χορηγία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK