"Παιχνίδι" και με ΑΕΚ ο μάνατζερ του Μάρκοβιτς

Δημοσίευμα στον ελληνικό Τύπο αποκαλύπτει πως στην ΑΕΚ προτάθηκε ένας διεθνής στόπερ με καλό βιογραφικό, ελεύθερος κι αυτός από ρωσική ομάδα όπως το Γενάρη του 2017 ο Ογκνιέν Βράνιες. Ο συγκεκριμένος έχει ένα βασικό κοινό με τον Λαζάρ Μάρκοβιτς που φέρεται να "παλεύει" ο Ολυμπιακός.

"Παιχνίδι" και με ΑΕΚ ο μάνατζερ του Μάρκοβιτς

"Σβούρα" το μεταγραφικό παζάρι...

Όλα γυρίζουν κι ανακατεύουν φίλους και εχθρούς, φέρνοντάς τους τετ-α-τετ σε κοινά μεταγραφικά μέτωπα.

Μόλις, χθες, διαβάζετε στο Contra.gr για τον μάνατζερ του Λαζάρ Μάρκοβιτς που το τελευταίο διάστημα τα πάει εξαιρετικά καλά, προσπαθώντας κι αυτός ν' ανεβάσει τις μετοχές του στο χρηματιστήριο των agent.

Μόλις 24 ώρες μετά, ο Μίλος Μαλένοβιτς εμφανίζεται ξανά μπροστά μας, αλλά για λογαριασμό της ΑΕΚ! Συγκεκριμένα, η εφημερίδα "ΩΡΑ" στη σαββατιάτικη έκδοσή της αποκαλύπτει πως στην πρωταθλήτρια προτάθηκε ο διεθνής Σουηδός στόπερ Εμίλ Μπέργκστρομ!

Ο 25χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του...

Μήπως, όμως, ο πρώην της Γκρασχόπερς αποτελεί μία υπόθεση: μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για τον Σερβοελβετό μάνατζερ; Δηλαδή να φέρει με τη μία δύο πελάτες του στην Αθήνα. Ίδωμεν!

Η ΑΕΚ, πάντως, πέραν του Σουηδού έχει κι άλλες περιπτώσεις να κυκλοφορούν στο Μαρούσι, ωστόσο το θέμα που "καίει" είναι ο χαφ αυτή τη στιγμή κι όχι το κενό στα στόπερ, έπειτα από τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι.

Για την ιστορία, ο Μπέργκστρομ θυμίζει και λίγο Ογκνιέν Βράνιες, γιατί όπως και ο Βόσνιος πριν έρθει στην ΑΕΚ έμεινε ελεύθερος από ομάδα του ρώσικου πρωταθλήματος. Ο "Ογκι" είχε αποδεσμευτεί από την Τομσκ, ενώ ομόσταβλος του Μάρκοβιτς στην "Soccer Mondial" από την Ρουμπίν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK