Πατέρας Γιακουμάκη: "Τι είπα στον γιο μου πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό"

Ο πατέρας του Γιώργου Γιακουμάκη, Μανώλης, αποκάλυψε στο Contra.gr τι είπε στον γιο του πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, όπου ο νεαρός φορ χάρισε το τρίποντο στην Ένωση. "Αυτά τα ματς σε κάνουν (ποδοσφαιρική) μάγκα", μας τόνισε μεταξύ άλλων.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
giakoumakis simoes EUROKINISSI

Το όνομα του ακούστηκε έντονα τη μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον ήθελε όσο κανέναν άλλο για τη γραμμή κρούσης, ως αντάλλαγμα της μεταγραφής του Νίκλας Χουλτ στην ΑΕΚ.

Βέβαια, οι άνθρωποι της Ένωσης ήταν ξεκάθαροι. "Ξεχάστε τον" , ήταν η ατάκα που ακούστηκε από τα Σπάτα και όπως αποδείχθηκε δικαιώθηκαν.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του "Καραϊσκάκης" στο 85ο λεπτό στη θέση του Τάσου Μπακασέτα και στο 94' υπέγραψε στη νίκη-ανατροπή της Ένωσης! Ένα γκολ που όπως μας είπε ο πατέρας του, το είχε ανάγκη.

"Ο Γιώργος δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα στα Σπάτα. Άργησε να επανέλθει από τον τραυματισμό του και ήξερε πως σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ, που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, πρέπει να δώσει τα πάντα", απάντησε και συνέχισε:

"Ήταν και θέμα ψυχολογίας. Το είχε ανάγκη αυτό το γκολ. Για τον Γιώργο, το πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα!".

Του είπατε κάτι πριν το παιχνίδι;

"Μιλήσαμε πολλές μέσα στην εβδομάδα. Αυτό που μου είπε ο ίδιος βασικά είναι πως περιμένει αυτά τα παιχνίδια. Τα μεγάλα παιχνίδια. Εκεί γίνεσαι μάγκας. Εκεί αλλάζουν τα πάντα. Εγώ του είπα να είναι ήρεμος και να δείξει την αξία του όσο χρόνο και να πάρει. Το ήξερε εξάλλου πως θα μπει κάποια στιγμή στο παιχνίδι.

Τώρα μένει να δουλέψει κι άλλο και να πάρει κι άλλες ευκαιρίες. Το αξίζει".

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ μείωσε τη διαφορά από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ στους δυο βαθμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK