Το όνειρο του Λιβάγια έγινε πραγματικότητα: στην αποστολή της Κροατίας!

Η κλήση που περίμενε χρόνια τώρα, έφτασε για τον Μάρκο Λιβάγια, καθώς θα είναι στην αποστολή της εθνικής Κροατίας για τα ματς με Πορτογαλία και Ισπανία.

ΑΕΚ - ΣΕΛΤΙΚ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΣΕΛΤΙΚ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Είχε αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του όμως ποτέ στην "μεγάλη" και αυτό ήταν και το μεγάλο παράπονο του Μάρκου Λιβάγια τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, η αδικία που ένιωθε, δεν υφίσταται πια, καθώς ο 24χρονος Κροάτης στράικερ της ΑΕΚ κληθηκε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για τα δύο επικείμενα παιχνίδια της: το φιλικό με την Πορτογαλία (6/9, 21:45) στο Αλγκάρβε και το ματς με την Ισπανία (11/9, 21:45) στην Έλτσε για το Nations League.

Σημειώνεται πως δεν υπολογίζονται πλέον από τον Ζλάτκο Ντάλιτς, σε σχέση με το Μουντιάλ της Ρωσίας, η τριπλέτα των Μάντζουκιτς-Σούμπασιτς-Τσόρλουκα που αποχώρησε από τη διεθνη δράση καθώς και ο Ιβάν Στρίνιτς που θα μείνει για τουλάχιστον 3 μήνες εκτός γηπέδων λόγω καρδιακής πάθησης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ:

Τερματοφύλακες: Λόβρε Κάλινιτς, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, Κάρλο Λέτιτσα

Αμυντικοί: Ντομάγκοϊ Βίντα, Ντέγιαν Λόβρεν, Σίμε Βρσάλκο, Γιόζιπ Πίβαριτς, Τιν Γέβνταϊ, Ματέι Μίτροβιτς, Μπόρνα Μπάρισιτς, Αντόνιο Μίλιτς.

Μέσοι: Λούκα Μόντριτς, Ίβαν Ράκιτιτς, Ματέο Κόβατσιτς, Μίλαν Μπάντελ, Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς, Μάρκο Ρογκ, Μάριο Πάσαλιτς, Φίλιπ Μπράνταριτς.

Επιθετικοί: Ίβαν Πέρισιτς, Αντρέι Κράμαριτς, Άντε Ρέμπιτς, Μάρκο Πιάτσα, Ίβαν Σαντίνι, Μάρκο Λιβάγια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK