Το προσωπικό στοίχημα του Βράνιες...

Η σχέση της ΑΕΚ με τον Ογκνιέν Βράνιες έφτασε από την κορυφή στο ναδίρ και τώρα ξαναχτίζεται. Ο Βόσνιος ζει για κάτι ματς σαν κι αυτά με τον Ολυμπιακό κι έχει βάλει το δικό του προσωπικό στοίχημα να αποδείξει στον κόσμο ότι δεν είναι... μισθοφόρος, αλλά στρατιώτης!

Το προσωπικό στοίχημα του Βράνιες...

Μέχρι την ώρα που γραφόντουσαν τούτες εδώ οι λέξεις ο Ογκνιέν Βράνιες περνούσε την πιο ήρεμη προ ντέρμπι ημέρα του.

Κανένα ποστάρισμα στα social media, κανένα χρέωμα για οπαδηλίκι με φωτογραφίες τύπου... Σεμπά και όλα τα υπόλοιπα που μας έχει συνηθίσει ο Βόσνιος κάτι τέτοιες ημέρες.

Η δεύτερη ρήξη ΑΕΚ - Βράνιες είχε έρθει πριν το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", ενώ είχε προηγηθεί το μνημειώδες ποστάρισμα στο instagram: " Ολυμπιακέ, είμαι έτοιμος" και την ίδια ώρα γραφόταν ότι διεθνής στόπερ ήταν έτοιμος για Άντερλεχτ.

Ο Χιμένεθ, τότε, δεν τον είχε συμπεριλάβει στη βασική ενδεκάδα, γεγονός που επέφερε την έκρηξη του σκληροτράχηλου στόπερ, καθώς του... χάλασε το " Ολυμπιακέ, είμαι έτοιμος", κάνοντας τον να πιστεύει παράλληλα ότι ο Ισπανός δεν του είχε συγχωρέσει την προηγούμενη κοπάνα από την προπόνηση κι αφού ο ίδιος τα είχε βρε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Με την παρέμβαση, άλλωστε, του Νίκου Λυμπερόπουλου δεν έφυγε τότε ο "Όγκι" από το ξενοδοχείο όταν έμαθε τα μαντάτα περί... πάγκου.

Την επόμενη κιόλας, τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο προπονητής της Ένωσης φρόντισαν να βάλουν ένα τέλος στη μίνι κόντρα τους και να επαναπροσδιοριστούν αμφότεροι στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτή, ίσως, να είναι και η πρώτη φορά που ο Βράνιες άκουσε και θέλει να τηρήσει τα λόγια κόουτς.

Ο Χιμένεθ είπε μετά το δεύτερο επεισόδιο πως κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα και πως θα παίζει όποιος έχει το μυαλό του 100% to the point.

Μάλιστα, ο Μανόλο, έδωσε ευκαιρία για... μεταμέλεια στον Βόσνιο, βάζοντάς τον στην ενδεκάδα με τη Λαμία και ο Βράνιες πήρε άριστα τόσο για την αγωνιστική του παρουσία όσο και για την συμπεριφορά του.

Ο 29χρονος αμυντικός γνωρίζει πολύ καλά ότι το γυαλί με τους οπαδούς της Ένωσης που ήταν και η δύναμή του εντός των τειχών του κλαμπ... ράγισε, αλλά δεν έσπασε, έτσι πιστεύει! Η Λαμία για τον Βράνιες ήταν η αρχή, αφού θεωρεί ότι στα μεγάλα ματς, αρχής γενομένης από σήμερα θα καταφέρει να κάνει το καθήκον του και να μαζέψει όσο μπορεί τα κομμάτια που έσπασαν από τα επεισόδια.

Από εδώ και πέρα στο χέρι του Χιμένεθ είναι να τον επιλέξει και στο μυαλό και τα πόδια του Βράνιες να δικαιώσει αυτούς που επέμεναν ότι του αξίζει μία πρώτη, δεύτερη, αλλά και τρίτη ευκαιρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK