Τον... Όγκι στα ελληνικά τον λένε Βασίλη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει από πρώτο χέρι ότι στόπερ άλλον δεν θα έχει στα παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου του Champions League και γι' αυτό δουλεύει ένα συγκεκριμένο δίδυμο.

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Βασίλης Λαμπρόπουλος EUROKINISSI

Το είδες και 'συ από την ΑΕΚ στο νικηφόρο φιλικό με τη Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ έλειπε ο δυναμισμός στην άμυνα. Ιδίως στις στημένες φάσεις, υπήρχε στατικότητα και αργή αντίδραση όταν χρειαζόταν να επέμβει κάποιος.

Αυτό δηλαδή που έδινε μέχρι πέρυσι ο Όγκνιεν Βράνιες πηγαίνοντας, χωρίς φόβο, σ' όλες τις μονομαχίες και αποκρούοντας την απειλή. Την ώρα που ο Βόσνιος έβλεπε το ματς από την τηλεόραση, η Ένωση τον είχε ανάγκη στο χορτάρι...

Ο Οικονόμου, που ήρθε, είναι άλλου στιλ στόπερ, διαφορετικών χαρακτηριστικών και εξ ανάγκης τη δουλειά αυτή οφείλει να την κάνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Απ' αυτόν περιμένει ο Ουζουνίδης να δώσει όσα έδινε ο έμπειρος "Όγκι", δίπλα στον... Ιταλό που θα παίξει όπως και να 'χει ελλείψει Τσιγκρίνσκι.

Τουλάχιστον στα πρώτα δύο ευρω-ματς της Ένωσης στον γ' προκριματικό του Champions League, πιθανότατα με τη Σέλτικ, εξουδετερώνοντας τον επικίνδυνο Εντουάρ. Ούτως ή άλλως από την ΑΕΚ διαψεύδεται οποιοδήποτε όνομα κεντρικού αμυντικού κυκλοφορεί στην πιάτσα, αν και πολλά έχουν προταθεί χωρίς προς το παρόν να εξετάζονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK