"Βόμβα" Απόλλωνα που ζητάει περισσότερα για Αλμπάνη

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης σέβεται την απόφαση του Χρήστου Αλμπάνη να πάει στην πρωταθλήτρια, ωστόσο αναμένει από την ΑΕΚ νέα βελτιωμένη πρόταση για να προχωρήσει το deal! Τι είπε στο Contra.gr ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για το θέμα της μεταγραφής.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
albanis EUROKINISSI

Αλμπάνης και ΑΕΚ έχουν δώσει τα χέρια από καιρό με τις... ευλογίες του Απόλλωνα, ωστόσο στο αποψινό ΔΣ της αθηναϊκής ομάδας προέκυψε... θέμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κλαμπ της Ριζούπολης σέβεται την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να πάει στην Ένωση, ωστόσο ζητάει κάτι παραπάνω από την υπάρχουσα πρόταση που έχουν καταθέσει οι "κιτρινόμαυροι".

Το Contra.gr επικοινώνησε με το αφεντικό του Απόλλωνα, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ο οποίος επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω.

" Σεβόμαστε την απόφαση του Χρήστου Αλμπάνη να συνεχίσει στην ομάδα που θέλει, αλλά η συμφωνία θα εξαρτηθεί από νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ."

Υπενθυμίζουμε ότι το Contra.gr μέσω της στήλης του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ είχε αποκαλύψει ότι ο Χρήστος Αλμπάνης είχε πάει στα γραφεία της ΑΕΚ την Τρίτη 24 Απριλίου...

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" με την άδεια της ομάδας του είχε επισκεφθεί την προαναφερθείσα ημερομηνία το "κιτρινόμαυρο" αρχηγείο στο Μαρούσι και συμφώνησε με την Ένωση.

Πάντως, αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα είναι ότι ο Απόλλωνας λέει "ναι" στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον Αλμπάνη να συνεχίσουν μαζί, αρκεί να έρθει μία νέα προσφορά καλύτερη απ' αυτή που έχουν τώρα στα χέρια τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK