Αλμπάνης και ΑΕΚ έχουν δώσει τα χέρια από καιρό με τις... ευλογίες του Απόλλωνα, ωστόσο στο αποψινό ΔΣ της αθηναϊκής ομάδας προέκυψε... θέμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κλαμπ της Ριζούπολης σέβεται την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να πάει στην Ένωση, ωστόσο ζητάει κάτι παραπάνω από την υπάρχουσα πρόταση που έχουν καταθέσει οι "κιτρινόμαυροι".

Το Contra.gr επικοινώνησε με το αφεντικό του Απόλλωνα, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ο οποίος επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω.

"Σεβόμαστε την απόφαση του Χρήστου Αλμπάνη να συνεχίσει στην ομάδα που θέλει, αλλά η συμφωνία θα εξαρτηθεί από νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ."

Υπενθυμίζουμε ότι το Contra.gr μέσω της στήλης του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ είχε αποκαλύψει ότι ο Χρήστος Αλμπάνης είχε πάει στα γραφεία της ΑΕΚ την Τρίτη 24 Απριλίου...

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" με την άδεια της ομάδας του είχε επισκεφθεί την προαναφερθείσα ημερομηνία το "κιτρινόμαυρο" αρχηγείο στο Μαρούσι και συμφώνησε με την Ένωση.

Πάντως, αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα είναι ότι ο Απόλλωνας λέει "ναι" στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον Αλμπάνη να συνεχίσουν μαζί, αρκεί να έρθει μία νέα προσφορά καλύτερη απ' αυτή που έχουν τώρα στα χέρια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η πρώτη "επαφή" Λυμπερόπουλου - Σκόκο έγινε!
Το "πάλεψε", αλλά δεν τον κράτησε η ΑΕΚ!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η 27η Απριλίου του Λάζαρου