Ανακοινώθηκε ο Σ. Παπαδόπουλος

Επισημοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής η έναρξη της συνεργασίας του Άρη με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της παραμονής.

Ανακοινώθηκε ο Σ. Παπαδόπουλος

Η σχετική ανακοίνωση της "κίτρινης" ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε σήμερα το βράδυ με τους ανθρώπους στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και επήλθε οριστική συμφωνία.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΡΗ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1967 στη Νίκαια του Πειραιά.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στην Προοδευτική την αγωνιστική περίοδο 1999-2000. Στην ομάδα του Κορυδαλλού παρέμεινε πέντε σεζόν, εκ των οποίων οι τρεις ήταν στην Α’ Εθνική.

Από εκεί και μετά, εργάστηκε ακόμη στον Πανηλειακό, στον Απόλλωνα Λεμεσού, στον Πιερικό, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Βύζαντα Μεγάρων, στο Αιγάλεω, στη Βέροια, στον Διαγόρα Ρόδου, στην ΑΕΠ Ηρακλής και στη Δόξα Δράμας".

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης.

"Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Ο Άρης είναι ένας μεγάλος Σύλλογος, που κουβαλάει 99 χρόνια ιστορίας και είναι τιμή για κάθε προπονητή να βρίσκεται στον πάγκο του. Είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική από τον κόσμο της, η οποία αυτήν την στιγμή διέρχεται μια δύσκολη περίοδο.

Έχω επίγνωση των δυσκολιών και είμαι αποφασισμένος να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου ο Άρης να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι άσχημο να το λες αυτό, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Απομένουν έξι παιχνίδια, θα κοιτάξουμε το καθένα ξεχωριστά και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε αν δεν το πίστευα δεν θα ερχόμουν. Δεν ήρθα για να πω ότι δούλεψα μόνο στον Άρη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK