Η δεύτερη φορά του Ατρόμητου με Ανέστη

Ο συνεχόμενος παραγκωνισμός του Γιάννη Ανέστη από την Μπερ Σεβά κάνει τους ανθρώπους του Ατρόμητου να τρίβουν τα χέρια τους, αφού υπάρχει φως στον ορίζοντα για τον επαναπατρισμό του 27χρονου πορτιέρε.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Γιάννης Ανέστης δεν αποκλείεται στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμού του Ατρόμητου.

Η Μπερ Σεβά είναι θετική στο ενδεχόμενο αποχώρησης του 27χρονου, καθώς μετά τα δύο ματς που αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν τα πήγε καλά, παραγκωνίστηκε, χωρίς καν να βρίσκεται στις επιλογές της 18αδας.

Στο Περιστέρι, λοιπόν, βλέποντας πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος, φέρονται να έχουν ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Ισραηλινούς για να διευθετηθεί το οικονομικό και ο Γιάννης Ανέστης να φορέσει τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι κάνει προσπάθεια για τον 27χρονο μια και προτού επιλέξει το Ισραήλ είχε γίνει εκ νέου κουβέντα, φεύγοντας από την ΑΕΚ (ως ελεύθερος) να παίξει στον Ατρόμητο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK