Ήταν δίδυμο με τον Ιωαννίδη, έφυγαν μαζί...

Ο Ατρόμητος εγκατέλειψε την περίπτωση του Κόβατσετς γιατί ήταν ανέτοιμος κι έφερε στο Περιστέρι τον Ουγκράι. Ο Ούγγρος υπήρξε συμπαίκτης με τον Έλληνα φορ στην Ντιόσγκιορ.

Ήταν δίδυμο με τον Ιωαννίδη, έφυγαν μαζί...

Μία ημέρα πριν από τη λήξη της διορίας για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόλαντ Ουγκράι. Στα 25 του ο Ούγγρος βγαίνει για πρώτη φορά από τη χώρα του.

Πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός, παίζει τόσο στο "κουτί" όσο και περιφερειακά. Πέρυσι μάλιστα ήταν ο αρχισκόρερ και αρχιπασέρ της Ντιοσγκιόρι στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 10 γκολ και δίνοντας 7 ασίστ.Συνεργάστηκε δε με τον δικό μας Νίκο Ιωάννιδη, άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού (δανεικός σε Χάνσα, Τσβόλε, Ντόρτμουντ Β') και του Αστέρα Τρίπολης.

Όταν ο γερμανοθρεμμένος φορ έπαιρνε θέση στην κορυφή της επίθεσης ο Ουγκράι έπαιζε είτε πίσω του είτε στο πλάι.

Την ίδια ημέρα, 31/08, που ο Ιωαννίδης έφευγε για τη Μαρίτιμο, ο Ούγγρος έμεινε ελεύθερος, έχοντας παίξει στα πρώτα ματς της σεζόν. Δεν τον υπολόγιζε όμως ο Ισπανός προπονητής Φερνάντο και κρίθηκε σκόπιμο να φύγει, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να εκμεταλλευτεί την περίσταση.

Το συμβόλαιό του είναι δύο ετών. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ως τεράστια πρόκληση την ένταξή του στους Περιστεριώτες, ονειρική χαρακτήρισε τη μεταγραφή, " αφού δεν είχα αγωνιστεί ξανά εκτός της χώρας μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK