Οι Ισραηλινοί βάζουν στο κόλπο για Αθανασιάδη τον Ατρόμητο

Η Μακάμπι Χάιφα δεν φέρεται διατεθειμένη να καλύψει το συμβόλαιο του Στέφανου Αθανασιάδη για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με τους Ισραηλινούς στο κάδρο της απόκτησής του μπαίνει ο... Ατρόμητος.

Οι Ισραηλινοί βάζουν στο κόλπο για Αθανασιάδη τον Ατρόμητο
EUROKINISSI

Μετά την τριπλέτα Ουάρντα-Χατζηισαΐα-Γιαννούλη που απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος φαίνεται πως φλερτάρει με έναν ακόμα παίκτη που έχει συνδέσει το όνομά του με τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Αυτός είναι ο πρώην άσος των Θεσσαλονικέων και νυν της Μακάμπι Χάιφα, Στέφανος Αθανασιάδης, με ισραηλινά ΜΜΕ να μπλέκουν την ομάδα του Περιστερίου με μεταγραφικά σενάρια που αφορούν το ποδοσφαιρικό μέλλον του 29χρονου επιθετικού.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για το πολύ υψηλό συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι ο Έλληνας άσος και το οποίο του αποφέρει λίγο πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, με την Μακάμπι να εμφανίζεται αρνητική στην προοπτική να του καλύψει το συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και να αναζητεί τρόπο να τον δώσει σε άλλη ομάδα.

Ο Ατρόμητος φέρεται να έχει εξετάσει την περίπτωση του Κλάους χωρίς όμως να έχει τη διάθεση να καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του και έτσι οι διοικούντες την Μακάμπι καλούνται να βρουν μία λύση: είτε να αναλάβουν εκείνοι να καλύψουν μέρος του συμβολαίου του για να τον δώσουν σε άλλη ομάδα είτε να του δώσουν ένα ποσό για να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η περίπτωση πάντως να έχει κάνει κίνηση ο Ατρόμητος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, από τη στιγμή που έχει αποδείξει πως συνηθίζει να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που για χ ή ψ λόγους δεν πέτυχαν σε άλλη ομάδα και αναζητούν το σύλλογο μέσω του οποίου θα εκτοξεύσουν ξανά την καριέρα τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK