Γκαρθία με ειρωνεία για διαιτησία και σπόντες για τους πρώην

Ποιες φράσεις του Όσκαρ Γκαρθία είχαν στόχο τη διαιτησία, ποιες τον... Τζούρτζεβιτς και ποιες τους πρώην προπονητές του Ολυμπιακού.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Γκαρθία EUROKINISSI

Ο Όσκαρ Γκαρθία ήρθε σε δύσκολη θέση μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό των δέκα παικτών και στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί έκανε λόγο για την ατυχία που κατατρέχει τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα. Σε διαιτητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

" Ναι, έχουμε πάντοτε την ατυχία όταν υπάρχει μία αμφισβητούμενη φάση, αυτή να μην είναι υπέρ μας. Πιστεύω ότι είναι... ατυχία", απάντησε ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας έκτοτε για τις χαμένες ευκαιρίες του Ούρος Τζούρτζεβιτς. " Είδαμε ότι είχαμε δύο καλές ευκαιρίες για να κλειδώσουμε το παιχνίδι, δυστυχώς είχαμε την ατυχία να μην ολοκληρωθούν οι φάσεις αυτές. Δεν ήθελα να κάνω αλλαγές αμυντικών για να μην στείλω λάθος μηνύματα στην ομάδα. Προτίμησα να κάνω αλλαγές επιθετικών, μια απόφαση που μάς κόστισε, γιατί χάσαμε το αποτέλεσμα. Αν η μία από τις δύο ευκαιρίες του Τζούρτζεβιτς ήταν γκολ, άλλα θα λέγαμε τώρα".

Από τα λεγόμενα του Γκαρθία δεν... ξέφυγαν οι... Μπέσνικ Χάσι και Τάκης Λεμονής. Χωρίς φυσικά να τους κατονομάσει. " Πάντα στα τελευταία λεπτά χάνουμε το ρυθμό μας. Αυτό που έχω να πω είναι ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, είδα το πρόβλημα αυτό και ήταν σοβαρό. Όμως δεν είναι δική μου δουλειά να πω ποιος φταίει".

Στο φινάλε δε άφησε να εννοηθεί πως τα υπόλοιπα ματς θα είναι κριτήριο για την επόμενη σεζόν. " Θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να κοιτάξουμε τι μας συμβαίνει, να δούμε αν οι παίκτες μας είναι καλύτεροι από τους παίκτες προηγούμενων ετών ή των αντιπάλων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK