Χαμός με το γκολ του ΠΑΟΚ στο 90' που ακυρώθηκε!

Α-πί-στευ-το σκηνικό στο φιναλε του ντέρμπι της Τούμπας, με τον Βαρέλα να σκοράρει με κεφαλιά για τον ΠΑΟΚ στο 90ο λεπτό όμως το γκολ να ακυρώνεται καθώς ο Μαουρίσιο που βρισκόταν μέσα στη φάση ήταν σε θέση οφσάιντ!

Χαμός με το γκολ του ΠΑΟΚ στο 90' που ακυρώθηκε!

Το ντέρμπι κορυφής της Τούμπας πήρε φωτιά στο 90' καθώς ο ΠΑΟΚ σκόραρε με κεφαλιά του Βαρέλα αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ... Και αυτό γιατί την ώρα που ο στόπερ των γηπεδούχων έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μαουρίτσιο ήταν σε θέση οφσάιντ, με τον βοηθό να θεωρεί πως επηρέαζε τη φάση και να σηκώνει το σημαιάκι.

Έτσι, αφού οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ, ο διαιτητής Κομίνης έτρεξε προς το μέρος του βοηθού Ποντίκη, με τους δύο άνδρες να καταφέρνουν να μιλήσουν μετά από μερικά λεπτά (πολιορκήθηκαν από τους παίκτες) μέχρι να πάρει την απόφαση ο Κομίνης να μην μετρήσει το γκολ.

Χαμός με το γκολ του ΠΑΟΚ στο 90' που ακυρώθηκε!

Η απόφαση του ρέφερι έφερε πάντως έκρηξη εντός γηπέδου, με τον Ιβάν Σαββίδη να μπουκάρει στο γήπεδο και να απαιτεί να αποχωρησουν οι παίκτες του, κάτι που δεν έγινε αφού διαφώνησε ο Βιεϊρίνια!

Η συνέχεια; Ένταση εντός γηπέδου, με τους παίκτες της ΑΕΚ να πηγαίνουν τελικά στα αποδυτήρια και το ματς να είναι στον αέρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK