H "Μarca" επικροτεί την ποινή που επιβλήθηκε σε Σαββίδη

Η "Marca" φιλοξένησε στα πρώτα θέματα της ιστοσελίδας της την τιμωρία στον Ιβάν Σαββίδη χαρακτηρίζοντάς την "παραδειγματική". Στο ίδιο μήκος κύματος και η έτερη μαδριλένικη "As".

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή να τιμωρήσει τον Ιβάν Σαββίδη με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τα επόμενα τρία χρόνια, ελέω της εισβολής του ως "ταύρος εν υαλοπωλείο" στον αγωνιστικό χώρο στο φινάλε του ντέρμπι με την ΑΕΚ, δεν ήταν δυνατόν να μην σχολιαστεί από τα ισπανικά ΜΜΕ.

Η "Marca" κυρίως μέσα απο την ιστοσελίδα της αλλά και η "As" είχαν κάνει εκτενείς αναφορές το βράδυ της 11ης Μαρτίου για το ντέρμπι της Τούμπας ελέω της εισβολής του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ (είχαν μέχρι και συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ), με τα ίδια μέσα να καταγράφουν φυσικά και την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης.

"Παραδειγματική ποινή στον πρόεδρο με το όπλο: 100.000 ευρώ και 3 χρόνια χωρίς γήπεδο", είναι ο τίτλος στο σχετικό θέμα στην ιστοσελίδα της "Marca" ενώ στο κείμενο γίνεται αναφορά στο τι εκτυλίχτηκε μετά την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα από τον διαιτητή Κομίνη και την είσοδο του ισχυρού άνδρα του "Δικεφάλου του Βορρά" στο γήπεδο.

H "Μarca" επικροτεί την ποινή που επιβλήθηκε σε Σαββίδη

Από την πλευρά της η "As", που φιλοξενεί και αυτό το θέμα με την καμπάνα στον ΠΑΟΚ αλλά και στους Σαββίδη και Μίχελ, αναφέρει στον τίτλο της: "Σκληρές ποινές στον ΠΑΟΚ: έχασε το ματς, του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από αυτό το πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο. Ο πρόεδρος, που μπήκε στο γήπεδο με το πιστόλι, δεν μπορεί να μπει σε γήπεδο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια".

H "Μarca" επικροτεί την ποινή που επιβλήθηκε σε Σαββίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK