Ο Σκουτέρης ρώτησε τον ΠΑΟΚ αν τον εμπιστεύεται κι άρχισε "μάχη"

Η εκδίκαση της Έφεσης του ΠΑΟΚ για την τιμωρία του μετά τα γεγονότα της Τούμπας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ άρχισε με έντονη αντιδικία μεταξύ των Σκουτέρη, Λυσάνδρου, Ρίζου. Τι ρώτησε ο δικαστής κι έκανε τον αντιπρόεδρο των "κιτρινόμαυρων" να φτάσει να πει ότι η διαδικασία έχει ξεκίνησε με λάθος τρόπο.

Ο Σκουτέρης ρώτησε τον ΠΑΟΚ αν τον εμπιστεύεται κι άρχισε "μάχη"

"Ντέρμπι" με το... καλημέρα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μεταξύ του δικαστή Σκουτέρη και του νομικού επιτελείου της ΑΕΚ που αποτελείτο από τους Λυσάνδρου - Ρίζου.

Η Ένωση είχε ζητήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου από τη διαδικασία, τονίζοντας στο αίτημα της ότι υπάρχουν: " Υπόνοιες μεροληψίας υπέρ του ΠΑΟΚ... "

Με αφορμή αυτό, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων ρώτησε την εκπροσώπηση των "ασπρόμαυρων" εάν τον εμπιστεύεται: " Επειδή έχουν ακουστεί σχόλια για συμπεριφορές μου. Θέλω να σας ρωτήσω, αν εμπιστεύεστε την κρίση μου. Είναι θέμα τάξης για μένα. Θέλω να έχω την βεβαιότητα ή όχι αν εμπιστεύεστε την κρίση μου. "

Η πλευρά ΠΑΟΚ μέσω του Λάμπρου Μπίρδα απάντησε στο ερώτημα: " Είναι αυτονόητο και μάλιστα η ομάδα μας, ο ΠΑΟΚ, έδωσε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές. Είναι αδύνατον να αμφισβητήσουμε τον θεσμό. "

Εν συνεχεία ο Δημήτρης Σκουτέρης είπε " ...ήθελα να το ρωτήσω. Το ίδιο έκανα και στη δουλειά μου, ότι δήθεν ελέγχομαι πειθαρχικά. Δεν ελέγχομαι, πάμε παρακάτω... " και χαρακτήρισε απαράδεκτη την αίτηση της ΑΕΚ, σημειώνοντας ότι η υποβολή του αιτήματος δεν έγινε με το σωστό τρόπο. Η Ρίζου πήρε το λόγο και ρώτησε τον δικαστή: " Πριν κληθεί η ΑΕΚ να επαναλάβει την αίτηση εξαίρεσης, μήπως θα ρωτήσετε τον ΠΑΟΚ αν έχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο σας" Αν δεν σας εμπιστεύονται, θα δικάσετε;

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη που θα ήθελε να έχει σε μια τέτοια δίκη. Ο δικαστής δεν πρέπει να σκιάζεται από καμία υπόνοια.

Θα έπρεπε όλοι να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας. Λυπούμαστε, είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε, αλλά δεν έχουμε εμπιστοσύνη. "

Από εκεί και έπειτα οι τόνοι ανέβηκαν με την ΑΕΚ να καταθέτει το αίτημα εξαίρεσης και τον Μηνά Λυσάνδρου απευθυνόμενος στον Σκουτέρη να του λέει: " Πώς ανακοινώνετε προδικαστικά ότι η αίτησή μας είναι απαράδεκτη, χωρίς να εισαχθεί στο πινάκιο και να κριθεί. Προφανώς το κάνατε για λόγους εντυπωσιασμού. Έχουμε ξεκινήσει με λάθος τρόπο... "

Κάπως έτσι άπαντες αποσύρθηκαν από την αίθουσα και έμειναν μόνο οι δικαστές για ν' αποφασίσουν αν θα εξαιρεθεί από τη διαδικασία ο Δημήτρης Σκουτέρης ή όχι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK