Καταπέλτης για Ηρακλή το -6

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης εμφανίστηκε στο ΔΣ της Super League ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής. Με τα χρέη προς δύο ποδοσφαιριστές που έφεραν (νέα) αφαίρεση βαθμών, θ' ασχοληθεί;

Καταπέλτης για Ηρακλή το -6

Πριν από τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής και το ματς στην Κέρκυρα ο Ηρακλής έπεσε στους 10 βαθμούς! Ουραγός δηλαδή... Αιτία η ποινή, σχεδόν... θανατική, που του επεβλήθη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για χρωστούμενα στους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Λαδά και Μιχάλη Μπουκουβάλα.

Για καθεμιά από τις δύο υποθέσεις ο Γηραιός τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, στο σύνολο έξι. Στον Λαδά ο Ηρακλής οφείλει περί τις 14.000 ευρώ και στον Μπουκουβάλα κοντά στις 32.000 ευρώ. Πρόκειται ως εκ τούτου για ένα χρέος της τάξης των 46.000 ευρώ.

Οι "κυανόλευκοι" έχουν τρεις (εργάσιμες) ημέρες για να τακτοποιήσουν τις δύο εκκρεμότητες, να εξοφλήσουν πλήρως (όρος απαράβατος) τους δύο ποδοσφαιριστές και να πάρουν πίσω τους χαμένους βαθμούς.

Την πρώτη φορά, στα τέλη Ιανουαρίου, οι Θεσσαλονικείς είχαν γλιτώσει. Πλήρωσαν τον Νίκο Πορτουλίδη εντός της προθεσμίας που τους είχε δοθεί και δεν κατέληξε στον κάδο η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο. Τώρα;

ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α' ΕΕΟΔ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK