Το διπλό ελληνικό "τσεκ" για Μαστούρ και το σχέδιο του Ραϊόλα

Διαβάζουμε πως τον Χακίμ Μαστούρ, το μεγάλο εφετινό "μπαμ" της Λαμίας το είχε τσεκάρει κι άλλη ελληνική ομάδα, γνωστή για τις δουλειές της με τον εκκεντρικό ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα. Διαβάστε για τα δύο deal του μεγαλομάνατζερ στην πατρίδα μας και το σχέδιο του για τον Μαροκινό ζογκλέρ.

Ibrahimovic's agent Mino Raiola arrives at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 26, 2010. Ibrahimovic's agent Mino Raiola meet Barcelona FC President Sandro Rosell and Adriano Galliani today at noon to negotiate the acquisition of the Swedish striker Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ibrahimovic's agent Mino Raiola arrives at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 26, 2010. Ibrahimovic's agent Mino Raiola meet Barcelona FC President Sandro Rosell and Adriano Galliani today at noon to negotiate the acquisition of the Swedish striker Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Manu Fernandez) ASSOCIATED PRESS

Ανοίγουμε τον "Κόκκινο Πρωταθλητή", στο ένθετο της "ΓΑΤΑΣ" και διαβάζουμε στη στήλη του "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" μερικά ενδιαφέροντα πράγματα, τόσο για τον Χακίμ Μαστούρ όσο και για τον Φεντερίκο Μακέντα, αμφότεροι πελάτες του μεγαλοατζέντη, Μίνο Ραϊόλα...

Έχουμε και λέμε λοιπόν: " Δυο πελάτες του 'έκλεισε' μέσα σε 24 ώρες σε ισάριθμες ομάδες της Σούπερ Λιγκ ο Ραϊόλα! Τη Δευτέρα τον Φεντερίκο Μακέντα στον Παναθηναϊκό και την Τρίτη τον Χακίμ Μαστούρ στη Λαμία.

Και οι δύο είχαν μείνει ελεύθεροι από Νοβάρα και Μίλαν αντίστοιχα, ενώ σύμφωνα με μανατζερικές πήγες ο 20χρονος μέσος προηγουμένως προτάθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε και έτσι προέκυψε η Λαμία.

Μάλιστα, Μακέντα και Μαστούρ είχαν συμφωνήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, όμως ήρθαν Σάββατο και Δευτέρα αντίστοιχα στην Αθήνα για να περάσουν από ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις."

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΜΙΝΟ

Όσον αφορά το σχέδιο του Ραϊόλα για τη δουλειά με τη Λαμία, έχει ως εξής: " Ο Μαστούρ στη Λαμία θα ξαναβρεί συμπαίκτη τον Καραγκούνη (είχαν συνυπάρξει στην Τσβόλε).

Τον μέσο με τις μαροκινές ρίζες πιστεύει πολύ ο Ραϊόλα και η επιλογή μιας μικρής ελληνικής ομάδας όπως η Λαμία, δεν έγινε τυχαία.

Ο ιδιόρρυθμος ατζέντης θέλει ο διάσημος ( κυρίως από τα ζογκλερικά του, αφού κάνει γκελάκια ακόμη και με... κεράσι αντί για μπάλα) πιτσιρικάς πελάτης του να παίξει πραγματικό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε του χρόνου να τον πουλήσει και να οικονομήσει. Γι' αυτό μπορεί να τον πήγε ελεύθερο στην Λαμία, αλλά ο Ραϊόλα έχει κρατήσει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης! "

News 24/7

24MEDIA NETWORK