Στα χέρια Κουγιας-Ντεγκρά, λύθηκε το συμβόλαιό του

ΧΑΜΟΣ! Το απίστευτο σκηνικό Κούγια - Ντεγκρά, όπως το περιγράφουν αυτόπτες, μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ-Ηρακλής και το επεισοδιακό διαζύγιο. Η ατάκα για "ανάρμοστη συμπεριφορά", το άδειασμα του Αναστασιάδη και το τηλέφωνο του 33χρονου κίπερ στον μάνατζερ του.

Στα χέρια Κουγιας-Ντεγκρά, λύθηκε το συμβόλαιό του

Απίστευτο σκηνικό φέρεται να διαδραματίστηκε στην φυσούνα του "AEL FC Arena" μετά την λήξη της... ροκ αναμέτρησης ΑΕΛ - Ηρακλή 2-2.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έξαλλος με την "πάσα - δώρο" του Ματίας Ντεγκρά στον Λεοζίνιο που κόστισε στην ομάδα του την ισοφάριση και το "τρίποντο", τον περίμενε και του εξαπέλυσε φραστική επίθεση ενώπιον συμπαικτών κι αντιπάλων.

Ο Αργεντινός κίπερ τού απάντησε με αντίστοιχη ένταση και... στυλ και η κατάσταση από εκεί και πέρα ξέφυγε, αφού κατά άλλους ο γνωστός ποινικολόγος φωνάζοντάς του "τελείωσες από τη Λάρισα" επιχείρησε είτε να τον πιάσει από το λαιμό είτε να τον χαστουκίσει, με τον Ντεγκρά να τον απωθεί και να τον ρίχνει κάτω.

Στα χέρια Κουγιας-Ντεγκρά, λύθηκε το συμβόλαιό του
Κούγιας Ντεγκρά

Ο Αλέξης Κούγιας αργότερα σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις υποστήριξε ότι δεν έγινε τίποτα στη φυσούνα αλλά και πως... πρόλαβε ήδη να λύσει το συμβόλαιο του Ντεγκρά για "αντιεπαγγελματική συμπεριφορά".

Βέβαια είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Αγγελου Αναστασιάδη, που άδειασε τον Αργεντινό αλλά και η επιθυμία του παίκτη - όπως φέρεται να μεταφέρθηκε από τον ίδιο στον μάνατζερ του - για να λυθεί άμεσα το συμβόλαιό του.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Ντεγκρά από την πρεμιέρα κιόλας τελείωσε για την ΑΕΛ, καθώς η ειλημμένη εξ αρχής απόφαση έγινε πράξη το βράδυ της Δευτέρας με σχετική ανακοίνωση από τη θεσσαλική ΠΑΕ, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πρέπει να περιμένουμε λεπτομέρειες και δηλώσεις από αυτό το επεισοδιακό "διαζύγιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αναστασιάδης για Ντεγκρά: "Να τελειώνουμε"
Η μοιραία γκέλα του Ντεγκρά έδωσε βαθμό στον Ηρακλή

News 24/7

24MEDIA NETWORK