Οι 10 κορυφαίες κινήσεις του χειμώνα στη Super League

Με την εκκρεμότητα των ελεύθερων, οι ομάδες της Super League ολοκλήρωσαν τις μεταγραφικές κινήσεις τους για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ποια, κατά τη γνώμη σας, είναι η κορυφαία όλων.

Οι 10 κορυφαίες κινήσεις του χειμώνα στη Super League
AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Ο γέγονε γέγονε; Ναι, τουλάχιστον για τους ποδοσφαιριστές που δεν κυκλοφορούσαν ελεύθεροι στην αγορά. Αυτοί εξακολουθούν να διατηρούν δικαίωμα εξεύρεσης επαγγελματικής στέγης ως τις 14/2.

Για τους άλλους η άμμος στην κλεψύδρα, διάρκειας 31 ημερών, σώθηκε και, αν οι ομάδες της Super League πρόλαβαν να διορθώσουν τις καλοκαιρινές αστοχίες ή να λύσουν προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία της χρονιάς, θα κριθεί σε βάθος τριών - τεσσάρων μηνών.

Ούτως ή άλλως μια προσθήκη σ' ένα δουλεμένο ρόστερ εμπεριέχει ρίσκο, μελετημένο ή μη. Τα διαθέσιμα χρήματα είναι λιγότερα σχεδόν πάντα και η δεξαμενή επιλογών πολύ μικρότερη σε όγκο.

Τούτο βέβαια δεν συνεπάγεται έλλειψη κινητικότητας. Ιδίως οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου κυνήγησαν, έστω και οριακά, περιπτώσεις που του ενδιέφεραν σφόδρα με στόχο την ενίσχυση του δυναμικού και την εκμετάλλευση του βαθμολογικού αβαντάζ από τη μία ή την εξάντληση των πιθανοτήτων που τους αναλογούν από την άλλη.

Ο ΠΑΟΚ έχασε τον Πρίγιοβιτς, αλλά δεν έμεινε πολύ εκεί γεμίζοντας με φρέσκες λύσεις, ο Ολυμπιακός βρήκε αυτούς που έψαχνε έχοντας ν' αγωνιστεί σε διπλό ταμπλό, η ΑΕΚ 'μπάλωσε' μια μεγάλη τρύπα στον άξονα, ο Ατρόμητος πήγε σ' ένα δικό του παιδί, ενώ ο Άρης έκανε ενισχύσεις μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ποια όμως ήταν η προσθήκη που ξεχώρισε; Επιλέξαμε δέκα και τις τοποθετήσαμε αλφαβητικά. Εσύ ορίζεις τη σειρά. Με την ψήφο σου...

Photo credits: 123rf, eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK