Έστειλε μήνυμα ο Καρεμπέ ενόψει της πρεμιέρας

Λίγες μόλις ημέρες μετά το 4-0 επί της Λουκέρνης στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τον Ολυμπιακό, ο Κριστιάν Καρεμπέ φρόντισε να καταστήσει σαφή το στόχο της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν.

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ολυμπιακός χωρίς συμμετοχή στην Ευρώπη δεν νοείται και για το λόγο αυτά τα πρώτα επίσημα ματς των Πειραιωτών θεωρούνται εξαιρετικής σημασίας, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να θέλουν όσο τίποτα άλλο να περάσουν αρχικά το εμπόδιο της Λουκέρνης και κατόπιν είτε αυτό της Μπασακσεχίρ είτε της Μπέρνλι για να βρεθούν στους ομίλους του Europa League.

Ανεξάρτητα βέβαια από αυτή την επιδίωξη, ο πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει στην κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα και να αποδείξει πως η περυσινή του απουσία από αυτήν ήταν απλά ένα διάλειμμα, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να το προσυπογράφει.

"Νέα σεζόν για μια νέα πρόκληση, με ένα και μοναδικό στόχο: να γίνουμε πρωταθλητές", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και μία φωτογραφία με το πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος για τους "ερυθρόλευκους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK