Για έναν και μόνο διέψευσε ο Γκαρθία

Ρωτήθηκε και απάντησε. Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν φοβήθηκε να μιλήσει για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, δηλώνοντας προς το παρόν ικανοποιημένος απ' αυτούς που έχει στη διάθεσή του. Δεν αρνήθηκε πάντως το ενδεχόμενο μιας νέας απόκτησης, μεσολαβούν άλλωστε δυο εβδομάδες. Ποιο το σχόλιό του για τον Κέβιν Μιραλάς.

SUPERLEGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Γκαρθία Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο επίσημος Ολυμπιακός έχει διαψεύσει ποικιλοτρόπως ότι μετά τους Χατζισαφί, Μιραλάς και Ιγκόρ θα έρθει κι άλλος νέος ποδοσφαιριστής στον Πειραιά.

Τι είπε όμως ο Όσκαρ Γκαρθία όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά το 2-0 επί της Λαμίας;

" Ένας προπονητής ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος και επιζητά βελτίωση, αλλά προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά των παικτών", αποκρίθηκε ο Ισπανός, ο οποίος λίγες στιγμές νωρίτερα είχε αρνηθεί πως θέλει τον Ζοναθάν Μπαμπά, τον οποίο είχε στη Σεντ Ετιέν.

" Με τον Μπαμπά έχουμε άριστες σχέσεις. Το συμβόλαιό του έχει λήξει, αλλά με τον ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει καμία συζήτηση".

Επί του αγωνιστικού, ο Γκαρθία ανέφερε πως " η ομάδα δεν έχει συνηθίσει να παίζει έτσι, αλλά θέλουμε να διατητήσουμε την πίεση και το τρέξιμο σ' όλα τα παιχνίδια. Χρειαζόμαστε χρόνο, γιατί δεν είναι εφικτό να συμβεί σε τόσες λίγες ημέρες. Θα δουλέψουμε με τους συνεργάτες μου για να πάρουμε το καλύτερο από τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Δεν έχουμε δει αυτό που θέλουμε από τον Κέβιν λόγω της απραξίας. Περιμένουμε να δούμε πολλά πράγματα, είναι είδωλο. Έχω συζητήσει μαζί του και ξέρει τι περιμένουμε απ' αυτόν, συνεχή βελτίωση της απόδοσής του. Ο ίδιος έχει μια συμπεριφορά άριστη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK